2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانوم خیلی خوشگل با یه مرد ازدواج میکنه.... 

بعد چن وقت این مرده خیلی معتاد میشه

این زنه میزنه به سرش که چرا زن این شدم... 

بعد این مرده با شلنگ محکم به زنش نیزنه جوری که این زنه قهر میکنه میره خونه باباش... 

بعد یه مدت اشتی میکنن و بچه دار میشن و مرده دیگه معتاد نیس و ترک کرده

ولی یه...... 

خب..

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

[QUOTE=363601647]خب..[/QUOTEبعد یه مدت مرده دوباره معتاد میشه و میره سمت شیشه و اینا..... 

بعد زنش میگه تو چه گوهی میخوری که این غلطا رو کردی و فلان.... 

بعد مرده میره دیوارشونو(دیوار حیاط) خراب میکنه و زن رو توی حیاط میکنه و میگه دوباره اینارو درست کن و با اجر زده تو سرش.... 

[QUOTE=363601647]خب..[/QUOTEبعد یه مدت مرده دوباره معتاد میشه و میره سمت شیشه و اینا..... بعد زنش می ...

وای چه بی چشم و رو

خانمه میمیره؟

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
[QUOTE=363601647]خب..[/QUOTEبعد یه مدت مرده دوباره معتاد میشه و میره سمت شیشه و اینا..... بعد زنش می ...

بعد زنه تنها میره خونه باباش.... 

۲بچه داشته یه یازده ساله و یه ۹ساله.... 

بعد طلاق میگیرن... 

مرده با یه بچه ی پانزده ساله ازدواج میکنه.... 

بچه هاس اینقد گریه میکردن که ما مامانمونو میخوایم.... بعد مرده پشیمون میشه و اون دختروهم طلاق میده...

بعد دوباره با زن قبلا ازدواج میکنه... .