2777
2789
عنوان

بهترین حس دنیا اینه که یه مردی دیوانه وار عاشقتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزمما خودمون باعث میشیم که یه نفر وحشتناک عاشق بشهبا رفتار و پرستیژ و بقیه چیزا

کلا باید شخصی باشه ، موقعیتی باشه که حداقل درمراحل اولیه دوست داشته باشه نمیشا زور کرد طرفو هرچقدم دلبری کنی خوشش نیاد براش مسخره میاد این ادابازیا ولی یکی ازت خوشش بیاد حتی مسخره بازیاتم براش دنیا میشه .

کلا باید شخصی باشه ، موقعیتی باشه که حداقل درمراحل اولیه دوست داشته باشه نمیشا زور کرد طرفو هرچقدم د ...

دلبری

ادا بازی

مسخره بازی

همه اینا یه حدی داره، اون حد رو کسی بدونه، موفق میشه

اشکالی ندارهبا بعدی خوش اخلاق باشاینهمه مرد، این نشد یکی دیگه😅

البته خودم اولیو اصن نمیخواستم

دومی دیگه سعی کردم خوب بشم ک دیگه اون منو نخواست چن روز پیش

هووف حوصله رابطه ندارم اصن

خدایا سپاسگزارم  
سلام. مراقب اغوای نفس و وسوسه ها باشید.برخی پیام ها در این سایت از سوی برخی کاربران هست که نشون میده ...

یا خدااااااااااااااااا.. اینا رو جدی میگید یا واسه خنده ؟!!! فازتون چیه خدایی؟! یه جوری حرف میزنید انگار این بنده خدا اسی جاسوس آمریکا بین ماست

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
یا خدااااااااااااااااا.. اینا رو جدی میگید یا واسه خنده ؟!!! فازتون چیه خدایی؟! یه جوری حرف میزنید ا ...

اسی انسان که هست ...

در موارد مربوط به نامحرم ها شیطان بسیار حریص و با برنامه هست. 

در همین سایت کم نخوندیم مواردی که از بی تقوایی افراد سر زده و منجربه مشکلات جدی شده .... (بلانسبت اسی)

قبول دارممن شوهرم ۸ ساله دیوونه مه😍😍۶ سال دوست بودیم دو سال ازدواج کردیمهمش میگم نکنه خواب باشه ای ...

منم دلم میگیره حتی گاهی اوقات گریه میکنم ‌که بالاخره یروز ما خواهیم مرد