2777
2789

خیلی حسش بهتر از اینه که خودتون عاشق کسی باشید

و البته مرد با جایگاه و شرایط عالی منظورمه

نه هر در و پیتی😁

وقتی به اون مرحله برسه، هررررر کاری بگید براتون میکنه، حتی بگی بمیر میمیره

فقط هنر یه خانم اینه که بتونه مرد رو به اون مرحله برسونه

بعدش دیگه پاش رو بندازه رو پاش و لذت ببره✌️😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیب گفتی😑

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

به نظرم حتی شرایط درپیت هم داشته باش اینکه کسی عاشقت باشه خیلی شیرینه یعنی وقتی عاشقت بود و عاشقش بودی اصلا کار با شرایط نداری فقط لذت میبری از اینکه میخوادت

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

چ طرز فکر بدی داری دوست داشتن دوطرفه لذت بخش ن اینی ک‌ شما گفتی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منم با نظرت موافقم زنی که یه مرد عاشق کنارش باشه به هیچی نیاز نداره

اره والا 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.