2777
2789

شخصیتای اصلیش مهدخت و سعیذ هستن 

مهدخت شاهزاده ی کشوره و تک دختره و تو رفاهه و باباش ب ی کشور دیگه حمله میکنه مهدخت هم عاشق شاهزاده اون کشور ک اسمش سعید هست میشه 

اینجا ی کاربری رمانشونو گذاشت ولی تا نصفه ول کرد و گفتن ک عصر میذاره منم الان میخام بخونم اگه اسمشو میدونید بهم بگید 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

من یه رمان خوندم خیلی سال قبل اسم دختره نظیره بود داستانش همینه ک آخرش پسره اینو هم میکشه اسمش نظیره ...

باشه ممنون ولی اون ی رمان دیگه بود 

چند روزه ذهنم درگیر این رمان شده نمیدونم از کجا پیداش کنم تو گوگل  زدم چیزی نیاورد

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون ولی اون ی رمان دیگه بود چند روزه ذهنم درگیر این رمان شده نمیدونم از کجا پیداش کنم تو گوگل ...

داستانش همینه دختره پدرش پادشاه یه کشور این عاشق رقیب پدرش میشه ک باهاش میجنگه 

به نظرم بهتر بود اسم شخصیت‌ها رو ایرانی نمیذاشتی. چون گفتی مال یه کشور، نگفتی کشور ایران

رمانه رو ک من ننوشتم 😂😂

جفت کشورا مال خاور میانه اس یعنی هردو کشور مذهبی بودن البته ایرانی نبودن

داستانش همینه دختره پدرش پادشاه یه کشور این عاشق رقیب پدرش میشه ک باهاش میجنگه

اها یاشه سرچ‌میکنم ببینم چجوریه مرسیی

فکر کردم برا رمانی که نوشتی دنبال اسم میگردی گلم

نه من دنبالشم 

اسم رمان شاهدخت هست فقط ی تیکه اولش تو گوکل هست 

ی اپلیکیشن ب اسم دنیای رمان هم دارم هرچی توش سرچ میکنم نمیاره احتمالا تو ایتا یا تلگرام هست ک حیف من  ندارم باید منتظز باشم تا همون کاربر روزی چند پارت بذاره