2777
2789
عنوان

با نامزدم خیلی راحتم

137 بازدید | 2 پست

من تو خونه ای بزرگ شدم ک بسبار جو متشنجی داشت و داره با اینکه سطح مالیمون بالاست اما‌حسرت ی تلویزیون دیدن تو وجودم مونده پدرم بسیار خیانتکاره و میاد ب ما شک میکنه و زندگیممونو جهنم کرده الان من دچار میگرن عصبی شدم و اضطراب و استرس شدیدی دارم افسردگی طولانی مدتم گذروندم با نامزدم خیلی راحتم و شعور بالایی داره ۶ ماهه باهمیم و همیشه درکم کرده و حرفامو شنیده و برام تلاش کرده ی وقتایی ب خودم میگم اصلن چرا منو دوست داره من پر از دردم امنیت رو کنارش حس میکنم و اگه مشکلی پیش بیاد برام سریع بهش میگم و حلش میکنیم در حالی ک با پدرم حسش نمیکنم 

بنظرتون کارم اشتباهه ک بهش میگم؟ با توجه ب اینکه نامزدمه نکنه در آینده از اینا ب عنوان نقطه ضعفم استفاده کنه؟ من تو این ۶ ماه ارش بدی ندیدم و پسر خیلی اوب و با شعوریه راهنماییم میکنه‌ و میگه ببخش و بگذر تو همه خانواده ها مشکلاتی هست خودتو نابود نکن

من جز نامزدم با کسی زیاد در ارتباط نیستم حتی دوستام

چون پدرم محدودم کرده نامزدمم داره تلاششو میکنه زودتر ازدواج کنیم کمی دست و بالش خالیه واسه عروسی

بد نیست ولی یکمم به خودت بیا و قوی باش الان اولیه این روند و بخای توی مثلا ۵سال پیش بگیری یهو کم میاره اونم تا یه حدی می‌تونه مدام دلداری بده

خوبه این دو طرفه باشع

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.