یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دخترم سه سالش هست ولی همیشه یادم میاد نوزادیش رو غصه میخورم روزای خیلی سختی هست فقط باید صبور باشی و یکی بیاد کمک کنه حالا یا شوهرت یا خواهری کسی بهت کمک کنه روزای سختی هست ولی میگذره از ۸ به بعد خیلی راحتتری
بله گلم ۵ سال پیش همچین پسرم بخودش میپیچید سیاه وکبود میشد همش زور میزد وگریه میکرد شبا خواب نداشت ۸ماهش که شد خوابش عمیق خوب شد الان صبح ب زور بیدارش میکنم بره مهدکودک
عزیز دلم من هستم منم و خیلی ها مثل تو هستن قوی باش تمام میشه این روزا پسرم گریه مو در میورد وی چون دخترمم اینطور بود میدونستم تموم میشه
دخترمم کولیک و رفلاکس داشت وقتی شیر میدی بهش تا 15 الی20 دقیه حالت ایستاده باشه و به شکمش هم اصلا فشار نیار رفلاکسش خیلی بهتر میشه تازه من بچه دومم شلی حنجره یه ذره بد میخوابید از صداش نفس کشیدنش نمیتونستم بخوابم
تمام میشه از گریه هاش فیلم بگیر حتما دلت تنگ میشه برا صدای نوزادیش این دوران خیلی سخته ولی میگذره