2777
2789
عنوان

بیاین دسته جمعی برا هم دعا کنیم خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 30 پست
ممنونم الهی همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش در کنار عزیزات

قربونت برم انقدر دعات ب دلم نشست ی دونه آیت الکرسی میخونم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

حمد و صلوات فرستادم برات 

خدا پسر قشنگتو حفظ کنه برات 

انشالله پیوند مادرتم بسلامتی و به خوبی انجام میشه و حالش خوب میشه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله  خوب میشه نگران نباش

بچت گناه داره منم باردارم این مدت انقد استرس کشیدم الان که آخراشه همش نگران بچمم الانم استرس اینو دارم.

برا مادرت حمد میخونم برا سلامتی تو دلیت و آرامش خودتم صلوات میفرستم،بسپر به خدااااا هم بزرگه هم مهربون 

دعا کن دخترمنم سالم باشه

حمد خوندم ۱۰۰حمد نذر حضرت ام البنین کنید

حتما اینقد نذر و نیاز کردم اینم روی چشم انجام میدم الهی همگی حاجت روا باشن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
قربونت برم انقدر دعات ب دلم نشست ی دونه آیت الکرسی میخونم

دلت پاکه منم از ته ته قلبم برا همتون دعا کردم الهی که خدا بشنوه و ببینه و اجابت کنه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
بچه ها صبح خواب دیدم به خاطر مادرم کمرم قطع شد دعا کنید معنیش بد نباشه ترسیدم

هر خوابی که خواب صادقه نیس اونم خواب بعد اذان صبح اصلا تعبیر نداره یه صدقه بده و بد به دلت راه نده 

انشالله خوب میشه نگران نباشبچت گناه داره منم باردارم این مدت انقد استرس کشیدم الان که آخراشه همش نگ ...

ممنونم گلم الهی به حق فاطمه زهرا بچت سالم و صالح باشه با عمر طولانی و با عزت 

حمد و صلوات فرستادم برات خدا پسر قشنگتو حفظ کنه برات انشالله پیوند مادرتم بسلامتی و به خوبی انجام می ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله حاجت روا باشی 

6و۸ بهمن به خیر بگذره برام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

6و۸ بهمن به خیر بگذره برام

ان شاءالله به خیر میگذره 

ان شاءالله به خیر میگذره

امضات🤲🏻