2777
2789

نه بابا همونم به موقع بدن مثل ماه پیش نکنم 

ولی سهامو گفتن میدن درسته کمه ولی غنیمته

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

دقت کن مقداری که میگن همون یارانه است فرقی نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما سهام عدالت رو هیچ ثبت نام نکردیم .... منتظریم باز بشه الان بریم

کاش همون موقع می‌رفتید چون گفتن احتمالا به  بقیه که ندارن نمیدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چقده ؟؟

پارسال که برای منو همسرم نفری ۷۰۰ هزار دادن 

امسال نگفتن چقدره ولی گفتن اواخر آذر واریز میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ما سهام عدالت رو هیچ ثبت نام نکردیم .... منتظریم باز بشه الان بریم

ما سال ۹۰ دخترم تازه دنیا اومده بود ثبت نام کردیم دخترمم داره ولی برای دخترم اصلا دست نزدیم گذاشتیم بمونه برای خودش