mioooo00 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 365 عنوان برا یلدا یارانه رو زیاد میکنن یا نه 72 بازدید | 8 پست امروز تو یه جا مطلب خوندم که انگار قراره زیاد کنن درسته؟ یا نه 1403/09/19 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6354 نه بابا همونم به موقع بدن مثل ماه پیش نکنم ولی سهامو گفتن میدن درسته کمه ولی غنیمته خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
mioooo00 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 365 نه بابا همونم به موقع بدن مثل ماه پیش نکنم ولی سهامو گفتن میدن درسته کمه ولی غنیمته ما سهام عدالت رو هیچ ثبت نام نکردیم .... منتظریم باز بشه الان بریم
مادرعاشقومهربونودلسو عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 994 نه بابا همونم به موقع بدن مثل ماه پیش نکنم ولی سهامو گفتن میدن درسته کمه ولی غنیمته چقده ؟؟
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 63011 نه دقت کن مقداری که میگن همون یارانه است فرقی نداره ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 63011 ما سهام عدالت رو هیچ ثبت نام نکردیم .... منتظریم باز بشه الان بریم کاش همون موقع میرفتید چون گفتن احتمالا به بقیه که ندارن نمیدن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6354 چقده ؟؟ پارسال که برای منو همسرم نفری ۷۰۰ هزار دادن امسال نگفتن چقدره ولی گفتن اواخر آذر واریز میشه خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6354 ما سهام عدالت رو هیچ ثبت نام نکردیم .... منتظریم باز بشه الان بریم ما سال ۹۰ دخترم تازه دنیا اومده بود ثبت نام کردیم دخترمم داره ولی برای دخترم اصلا دست نزدیم گذاشتیم بمونه برای خودش خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔