2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
14

عزیزم سن بلوغ و اوج هیجاناتش هست من خواهرم خیلی لج و عصبیه با مشاور صحبت کردم که چطور رفتاری داشته باشم الان نسبت به قبل خیلی بهتر شده شما هم با زبان خوش بشاش گونه و مهربونانه ازش حمایت کنید و برخورد کنید نتیجه قطعا میگیرین ولی حتما از مشاور سوال کن در این خصوص 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ سال به بعد میتونن تغییر جنسیت بدن ایشالا که تا اون موقعه درمان شه🥲🥲

اوهوم 18 سالگی گفت میشه ولی گفت امکان داره اثرات بلوغ زودرس هم باشه و شاید اصن تا 18 سالگی تغیر کرد

اذییتش نکنین دست خودش نیست شایدتغییر جنسیت لازم باشه براش به هرحال اونم یه بیماری هست انشاالله خداکم ...

دقیقا منم همینو به خونوادم گفتم و خب فعلا صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه

دختر من ۱۵ سالشه منم احساس میکنم دخترم دوست داره پسر باشه،،،، هیچ کار دخترونه ای انجام نمیده هیچ لبا ...

والا نمیدونم داداش من اینجوره کار های پسرونه اصلا توش وجود نداره از بچگی تو جمع زنونه بود تا هیمن الان تا چند وقت پیش دیدم لباسامو برمیداره جورابامو میپوشه یه بار بهم گفت منم میخوام ارایش کنم و از این کارا