2777
2789

چیدن ظرفا داخلش و اینکه اشغالارو جدا کنم خیلی زمان بره 

خودم توو همین فاصله میتونم ظرفارو بشورم

تازه باعث شده پول برق هم دوبرابر بیاد

میخواستم ببینم شما هم همچنین فکری میکنید یا من خیلی طول میدم کار با ماشین رو

کادوی زایمانم بود این ماشین، میگم ای کاش بجاش طلا خریده بودم😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه نمک نریخت تو ظرفشویی؟

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

برای من خیلی مفیده چون ظرفارو همون موقع که جمع میکنم بدون آشغال هستن بلافاصله با دستمال پاک میکنم بویژه برای مهمونیها بدون ماشین خیلی اذیت میشم

روزای عادی طبقه بالا برای لیوانها روشن میشه و ظرفهای دیگه چون تعدادمون کمه با دست میشورم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

حسش نیس برم نمک بخرم

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
قابلمه و قاشق هم میگن خوب نمیشوره

مال من خوب میشوره عزیزم...ولی اصن قابلمه رو نباید بذاری توش یه لایه داخلش کنده میشه هربار....ولی من چون وقت وحوصله ندارم بشورم میذارم داخلش😍

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

خو جواب بدید

من بچه دارم و بچه ها خيلي ظرف كثيف مي كنن ..من كه ماشينم رو دوست دارم . تقريبا 8 سال بعد ازدواجم گرفتم و خيلي هم به كارم مياد. البته قابلمه رويي رو باهاش نميشورم ولي قاشقا رو تميز مي كنه مگه اينكه بدجور چيزي بهش چسبيده باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله