2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد با مدفوع نرمال

34 بازدید | 6 پست

پسرم ۵ماهشه شیر خودمو میخوره. از دو ماه و نیم تا الان انگار روده هاش تنبل شده. خودم یا خودش که داروی ملین میخوریم مدفوع میکنه ولی اگه نخوریم مدفوع نمیکنه. یه بار امتحانی اقدامی نکردم تا ۸ روز مدفوع نکرد دیگه به دکتر گفتم براش شربت لاکتولوز و شیاف گلیسرین تجویز کرد. به محض این که یه وعده مصرف کرد مدفوع کرد. تا یه هفته که اثر دارو تو بدنش بود مدفوع میکرد بعد یه هفته دوباره برگشت به حالت قبل.

مدفوعشم اصلا سفت نیست و خودشم دل درد و ناراحتی و زور زدن و این چیزا نداره. وزن گیریشم نرماله.

وقت دکتر گرفتم ولی قبلش میخوام بدونم کسی تجربه مشابهی داره یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم از اول اینطوری بود تا ۶ ماهگی و اینا تقریبابه قول شما نرمال بودولی زور میزدگفتن تنگی مقعده ...

جدی؟ ان‌شاالله بچه منم خودش خوب بشه. میترسم از مشکلات خاص. در چه حد زور میزد؟ چون پسر منم گاهی میبینم زور میزنه ولی نه زوری که قرمز بشه یا به خودش بپیچه. در حد یک دقیقه تو فکر رفتن و چند تا زور خفیف.

جدی؟ ان‌شاالله بچه منم خودش خوب بشه. میترسم از مشکلات خاص. در چه حد زور میزد؟ چون پسر منم گاهی میبین ...

زور معمولی

یه کمی هم دلدرد که با دفع سبک و اروم میشد

ولی من حساس بودم میگفتم وای چند روز شد چرا دفع نداشت

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....