2777
2789
عنوان

بنظر شما باردارم

271 بازدید | 50 پست

من اصلا شرایط بچه داشتن رو ندارم با شوهرم مشکل دارم،زندگیم رو به راه نیست 

باید یازدهم پریود میشدم نشدم 

یه بی بی چک دیروز که هجدهم بود زدم منفی شد

بازم احتمال اینکه بار دار باشم هست؟؟

خیلی استرس دارم

جدا از مشکلات زندگیم

قرص فیناستراید میخورم که حین استفاده نباااید بارداری بشی اگه خدای ناکرده باشم چی

امروزم باز تست رو تکرار کنم یا نیاز نیست؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفت روزه گذشته بی بی زدم منفی شد

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

اوفچیزی نخوردی که زودتر پریود شی؟

نه من بی بی چک هم نزدم . کلا واسم مهم نیست تا ۲۵ اینا صبر میکنم بعدش اگه نشدم میرم سونو گرافی .ک امیدوااارم کیست باشه من بچه نمیخام . رابطه پر خطرم نداشتم آخه😭😭

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
منم هفت روزه گذشته بی بی زدم منفی شد

اینا دقیقن بنظرت؟

من هی نگاه میکنم واقعا منفیه میگم کاش دو سه تا گرفته بودم همشون رو میدیدم که منفی ان 

چون خیلی عجیبه پریودم این همه عقب بیفته

خواهشا فقط تا به یه ثبات با شوهرت نرسیدی بچه نیار حالا ان شالله باردار نیستی ولی باردارم بودی قبل تشکیل قلب یه کاریش بکن حالا شاید یه سری جبهه بگیرن اما با اومدن بچه هیچ زندگی درست نشده بلکه پای یه طفل معصوم به یه اینده نامعلوم باز میشه دیگه گرفتاری پدرو مادر بماند

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

الان چند روزه تو سایت میبینم اکثرا عقب انداختن

😂😥

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

الان یعنی چن روز از آخرین پریودت گذشته؟

من اگه ماه قبل هجدهم شدم ماه بعد شش روز برمیگرده عقب یعنی دوازدهم میشم کلا همیشه همینجوری از اولین روز پریودم پریود بعدیم ۲۴ روز بعدش میشه

اما این دفعه ۳۱_۳۲ روز گذشت