2777
2789
عنوان

پروتز سینه

105 بازدید | 16 پست

خیلی دلم میخواد پروتز انجام بدم دکترم هم باید خانم باشه  فقط هم شیراز

حالا من چندتا نمونه کار از دکترای دیگه دیدم بعضیاش عالی فوق العاده بعضیام خیلی خیلی مصنوعی

شما دکتر خانم که کار پروتزش عالی باشه نمیشناسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس ندارمدلم میخواد به چش شوهرم بیام😔

من تو شرایط شما نیستم درکتون کنم. 

اما از آشنامون میشنیدم که برا زایمانش رفته بوده بیمارستان هم تختیش اگه درست بگم به غلط کردن افتاده از عمل پروتزش و داد میزده از درد

اعتماد به نفس ندارمدلم میخواد به چش شوهرم بیام😔

منم خیلی فکر می کردم به بدنم ولی شوهرم راضیه الان

من لاغرم و کمبود وزن داشتم و مخصوصا میگفتم چهره ام اصلا خوب نیست هیچکی نمیاد بگیره منو. زشتم 

منم خیلی فکر می کردم به بدنم ولی شوهرم راضیه الانمن لاغرم و کمبود وزن داشتم و مخصوصا میگفتم چهره ام ...

وقتی هیچی برا شوهرت کم نزاری ولی اون بره به یه دختر سرتا پا عملی پیام بده ببین چی میکشم من😔

شاید مشکل از ذاتشون باشه و نه شماالان جامعه خیلی بد شدن بعضی مردا

اره خیلی بی ذاتن بعد ده سال زندگی عاشقانه پیامیای شوهرم رو با یه دختر سر تا پا عملی دیدم 

دنیا رو سرم خرابه اخه مگه من چی کم داشتم

غصه نخورید🥲اولش فکر می کنن خبریه بعد پشیمون برمیگردن

حیف که دیگه اعتمادی بهش ندارم

من که حتی بهش میگفتم تنهایی بری تایلند بهت اعتماد دارم ولی الان میره سر کارش کلی فکر میاد تو سرم

حیف که دیگه اعتمادی بهش ندارممن که حتی بهش میگفتم تنهایی بری تایلند بهت اعتماد دارم ولی الان میره سر ...

طبیعیه خب

با یک کسی که مشاوره خوب بلده صحبت کنید ترجیحا غریبه

ان شاالله کمکتون کنن