اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم دارم از اول بارداریم داشتم یعنی نمیدونم شاید قبلشم داشتم ولی تو آزمایش ادرار اول بارداریم مشخص شد رفتم سونو ۴ میل بود الان ماه ۸بارداریمه فعلا که هست منم کاری بهش ندارم ولی جواب آزمایش ادرارم بهتر شده آر بی سی تو ادرارم از ۱۶ رسیده به ۵ ولی همچنان سنگه هست اما خداروشکر درد ندارم بنظرت کی دفع میشه؟
مایعات زیاد میخورمتعداد ادرار رفتنم زیاده اما ادرارم کم حجماتفاقا این قرص ک شما فرمودین امروز دکتر ب ...
حتما با اب فراوان میل کن.
پیاده روی فراموش نشه
قطره سنگل ام بد نیست
دکترا زیاد تجویز میکنن
البته میلش کم باشه ۶ به بالا نباشه
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘