2777
2789

سلام بچه ها درمغازه خواهرش بود قبلا به عنوان شاگرد دیگه باردارشد نمیتونه وایسه شاگرد زن گرفت مجردم هست... قیافشم ندیدم😠😠😠😠دوست دارم شوهرمو بکشم. ازاین به بعد منتظر من باشید باخبرا و استرس های جدید... والا به خدا. نمیدونم چه خاکی کنم توسرم. درضمن نگید خودت میرفتی چون نمیزاره میگه دوستام هستن نمیشه زشته. میگه حساسم هستی اگر بیای واویلا میکنی کل مشتری هامو میپرونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره بالا شوهرمنم با خیلی خانوماس کارش..بیخیال بابا    

ای خدا ریلکسی چقده. میگما ازفردا میام تاپیک خیانت شوهرم وشاگردشو. میزنم😂اخه سررشته داره برا خیانت کردن

يعني اگه شوهرت ميخاست كاري بكنه، بدون اين خانم شاگرده نميتونست؟؟؟

الان ديگه دايما شوهراي همه توي محل كاراشون با خانما در ارتباطن و اين اصن بد نيست مهم ذات هر مرديه عزيزم

بیخیالش شو عزیزم اصلنم ناراحت نشووو

منم بعضی وقتاباشوهرم میرم کارخونه میبینم وای چه دخترایی

ولی من خودم خیلی متینم و...

شوهرم میگه توملکه ی منی بابااینا کی ان دیگه