2777
2789
عنوان

منو جورجی با هم دوستیم

74 بازدید | 8 پست

منو جورجی خیلی وقته با هم دوستیم نامزد رونالدو رو میگم دعوامون شده دختره پرو فکر کرده کیه زن صیغای رونالدو فکر میکنه میتونه منو خراب کنه

😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت حموم کریس گفت بیا صبحونه بخور رفتم نشستم به صبحونه خوردن جورجی از حموم در اومده میگه وا چرا نشستی پیش عشقم منم گفتم یه جوری میگی انگار چشم دارم به عشقت

کریس هم عصبی شد از دست جورجی گفت هزار بار گفتم این عادت ترک کن کوفتم کردی عدسی منم گریه کروم گفتم به رفیقم تو نامردی خواستم برگردم کریس نذاشت گفت بمون زشته