2777
2789

دستگاه اتوی صورت میگن خوبه میخام بخرم 

هم صورتو لیفت میکنه هم چروک رو میبره

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
منم دوس ندارم از الان بوتاکس کنماتفاقا دیشب پرسیدم منمگفتن سرم ویتامین C هم خوبه

عزیزم مگه این سن بوتاکس انجام بدی مشکلی پیش میاد؟باید سنمون بالاتر بره بعد بوتاکس کنیم؟

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه این سن بوتاکس انجام بدی مشکلی پیش میاد؟باید سنمون بالاتر بره بعد بوتاکس کنیم؟

نه عزیزم نمیدونم

ولی به این زودی شروع کنم دیگه همش باید تا آخر عمر بوتاکس کنم

بعد اگه بوتاکس کنم خب نمیتونم اخم کنم ، اینو نمیخوام

از دیشب با دست ماساژ میدم ، به نظرم خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من هی درگیر ماساژم😁

خوبه تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥