کاربرییکروزه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 3259 عنوان یعنی فقط من اینجوریم 37 بازدید | 3 پست فقط من اینجوریم که افسردگی دارم وتراپی میرم و دارو میخورم ؟ گاهی حس میکنم هیچکس غیر من تو این سن اینجوری نیست 🥺 عذاب وجدان احساس سرشکستگی میکنم۲۰ سالمه با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم. 1403/09/18 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6844 عذاب وجدان واسه چی عزیزم؟ منم همسن شمام اکثرا همین وضعیتو داریم متاسفانه ولی مجبوریم به زندگی ادامه بدیمقوی باش:)🩷 جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
کاربرییکروزه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 3259 عذاب وجدان واسه چی عزیزم؟ منم همسن شمام اکثرا همین وضعیتو داریم متاسفانه ولی مجبوریم به زندگی ادامه ... همش میگم چیشد که اینجوری شد ☹️ خیلیا نسبت به این موضوع گارد دارن فکر میکنن آدم چون تراپی میره و قرص میخوره رسماً روانیهدلم میگیره با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6844 همش میگم چیشد که اینجوری شد ☹️ خیلیا نسبت به این موضوع گارد دارن فکر میکنن آدم چون تراپی میره و قرص ... درکت میکنم اهمیت ندهاینا هم یه بخشی از سختی های زندگیه بالاخره میگذره... جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤