2777
2789

من بشخصه قبلا بیشتر دعواهام با شوهر بخاطر خانوادش بود چون حرفاشون قلمبه میشد روی دلم منم روی شوهرم‌تخلیه میکردم و بعد میشد جنگ...دعوا..

ولی الان تقریبا سه ساله وقتی کسی آزارم میده با حرفش یا رفتارش ....وقتی تنها شدم یه خودکار برمیدارم و تمام حرفا و دق دلیایی که میخوام به شوهرم بگم رو مینویسم...حتی گاهی به طرف فحش و‌بد و بیراه هم میگم...خلاصه کامل خودم رو تخلیه میکنم با نوشتن......بعدم کاغذا رو پاره میکنم میندازم تو سطل زباله.

نکته ش اینه که دیگه تو ذهنم خودمو حرص نمیدم و حرفا رو مرور نمیکنم....و دیگه به شوهرم چیزی نمیگم اگرم بگم خیلی خونسرد و منطقی میگم.

و اینکه دعپاهامون از این لحاظ خیلی. کاهش پیدا کرده خداروشکر.

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تمام خانمها این کار رو انجام بدن و کینه رو رها کنن .......دنیا میشه گلستان و شوهرهای گرامی هم یه نفسی میکشن 

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

حالا من قبلا حرص میخوردم ولی میریختم توخودم و دیدم داغون شدم بعد سرکوچک ترین مسئله ای مث اتشفشان منفجر میشدم.ولی الان همسرم هرکازکنه ناراحت شم با ارامش بهش میگم اونم قانعم میکنه 

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕
چقدددد خوب مطمئني با نوشتن حله ؟

عزیزم من تو سایت معروف بودم به اینکه عصبی و حساسم و خیلی مشکل داشتم باهاشون ولی الان با این روش خیلی بهترم....البته خیلی روی خودمم کار کردم که مثبت نگر بشم بهسون و البته بی خیال

حالا اگر دعوا سر خانواده نباشه و من با خودش مشکل داشته باشم چی؟

اگر به خودش نگم که میترکم که!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
چقد عالی  افرین به شما ولی من اینقد حرص میخورم با اینکه حامله هستم از حرفاشون حرص میخورم که مث ...

حاملگی خودش یه دلیله واسه حساس بودن.....من به حاملگیم فکر میکنم میبینم خیلی کارام از روی عقل سالم نبوده😂

منم همیشه همینکارو میکنم. اما بجای نوشتن با یه دوست قابل اعتماد که خانم بسیار عاقلی هم خست صحبت میکنم و وقتی اروم شدم با شوهرم صحبت میکنم. اونم در کمال ارامش میپذیره و اگر بتونه کمکم میکنه و بهم مشورت میده