2777
2789
عنوان

به همسرم شک دارم

118 بازدید | 8 پست

دوستان به همسرم شک دارم بی دلیل... کار خاصی نکرده تابحال چیزی ازش ندیدم...

همیشه زیر نظر میگیرمش میبینم نگاه نمیکنه به کسی 

اما دست خودم نیس مدام شک دارم ته دلم 

با دوستش میره بیرون به خصوص خیلی حس بدی میگیرم. بهش گفتم اتفاقا گفت بیا بهش زنگ بزنم و عصبی نشد واکنش بدی نشون نداد... نمیدونم چیکار کنم آرامش ندارم خیلی اذیت میشم 

این دیگه جدید بود 

چهارتا کتابی چیزی بخون روانشناس برو وقتی چیزی نیست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه های بدی داشتم... دوران دوستی یبار عکس دوس دختر قبلیشو تو گوشیش دیدم

چرا گذشته رو دنبال خودت میکشونی تو زندگی حال حاضرت 

همه یک گذشته ای داشتن که تصمیم گرفتن رهاش کنند 

وقتی الان چیزی ندیدید چرا روان خودت و همسرت به بازی میگیری هربار حرفش بشه تو خونه بدتر ذهنشو درگیر می‌کنی 

که خطا کنه 

من همسرم نیمی از سال ایران نیست پس من چی باید بگم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»