2777
2789
عنوان

من پرستار رسمی بیمارستانم با دو سال سابقه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انصرافی از پرستاریم و تو شرایط توام الان

شرایط من خیلی بدتره پارسال کلی خوندم استخدامی قبول شدم بدون هیچ سهمیه ای الان میگم چه غلطی کردم تا الان طرحم تموم میشد مینشستم قشنگ برا کنکور میخوندم الان با روزی هشت ساعت شیفت درس خوندن سخته خیلی

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
دندونپزشکی رویا بچگی من بود🥲

امیدوارم موفق بشی و حتما هم میشی ...یکم انگیزه بده منم از تنبلی دربیام این تافل لعنتیوبگیرم ...چندساله درستو حسابی نمیخونم درحال درجا زدنم...بااینکه خانه دارم وکلی وقت آزاد 

شرایط من خیلی بدتره پارسال کلی خوندم استخدامی قبول شدم بدون هیچ سهمیه ای الان میگم چه غلطی کردم تا ا ...

منم پاره وقت کار میکنم که قطعا فشارش اندازه ی پرستاری نیست

ولی روزی ۶ ساعت میخونم حتما 

اره واقعا شرایطت سخته ولی میشه یه کارایی کرد

🏃🏻‍♀️

چون درسا دانشگاهو خوندین فک کنم درسا کنکور خیلی راحت باشه براتون طبیعتا

زیست خیلی زیاد راحته خنده داره برام

فیزیکمم از اول خوب بود هنوزم یادمه

شیمی و ریاضی سخته

چقد میفهممت چقد درکت میکنمانشالله موفق بشی

برام دعا کن❤️

الان از شیفت اومدم از سردرد نتونستم بخونم از عذاب وجدان نخوندن نتونستم بخوابم گفتم به نی نی سایت سر بزنم

به مهاجرت فکر کردی اسی؟

منم پرستاریم رویام دارو بود ولی دیگه جون کنکور ندارم میخوام برم بعد اتمام دوره تازه من درسای کنکور رو بلدم ولی دیگه حوصلم نمیکشه

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

منم پاره وقت کار میکنم که قطعا فشارش اندازه ی پرستاری نیستولی روزی ۶ ساعت میخونم حتما اره واقعا شرای ...

میشه بگی به چه دلیلی پرستاری رو رها کردی

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜