2777
2789
عنوان

همسر بی احساس

240 بازدید | 7 پست

سلام 

من همونم که صبح بهتون گفتم خونمون کثیف حوصله ندارم تمیز کنم. به لطف نی نی سایتی‌ها انرژی مثبتشون پاشدم سابیدمااا برق میزد خونه شامم درست کردم .

بعد شوهرم اومده صحبت کردیم بهش گفتم تو چرا انقد گاوی دیگ گاو نگفتما ولی منظورم همون بود میگم چرا ابراز احساسات بلد نیستی قربون صدقه رفتن 

میگ چون خستم ...

بعد مسخره می کنه منو میگ بیا در آغوشم بگیرمت 🤢🤢این اوج احساسات یه مرده 

هعی مردای ترک فقط این مدلین ..!!؟

ولی داداشای من بخدا که اوج احساساتن حتی جلوی خونواده ابراز علاقه می‌کنن..

شوهرمنم همینطوره خیلی هم کم حرفه بعد۱۲سال تازه زبونش بازشده

اینم میره مهمونی خونواده من، لال مونی میگیره ولی خونواده‌ی خودش یه دقیقه اروم نمیگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید یه طرفه قضاوت کنین یه وقتایی این رفتار ها در واکنش رفتار های ما شکل گرفته و ما خودمون بهش توجه نداااریم.یوقتایی ی کارای انجام میدیم که نمیدونیم اما مردها رو سرد شایدم یخ می کنه. 

همیشه مرد ها مقصر نیستند. 

درست مثل زن ها که همیشه مقصر نیستند. 

یه وقتایی هردو طرف یه وقتایی شرایط بیرونی.. 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
نباید یه طرفه قضاوت کنین یه وقتایی این رفتار ها در واکنش رفتار های ما شکل گرفته و ما خودمون بهش توجه ...

کاملا حرف شما درست ولی من تو این ده سال هیچ ابزاز احساساتی نشنیدم بخدا حتی شده الکی...

کاملا حرف شما درست ولی من تو این ده سال هیچ ابزاز احساساتی نشنیدم بخدا حتی شده الکی...

قبول دارم باید یوقتایی شما باهنسرتون همراه بشین و بسازید🙂

این ذهنیت که شوهر من همه چی تموم غیر ایز اینکه خیلی کمال گرایانه است، ناشدنی و غیر ممکن هم هست. 

مردها انواع محتلفی دارن هدش های عاطفی مختلف بعضی ها هیجانات شون قوی احساسات پررنگ عقلانیت کمتر بعضی ها عقلاتی ترن اما در زمینه بروز احساسات کمرنگ تر.. مثلا عقل اجتماعی خوبی داره اما نمیتونه تو جزئیات خیلی خودشو نشون بده. یا کسی راهبر خوبیه مدیریتش خوبه اما وقتی قرار باشه کاری رو انجام بده دستپاچه میشه و خراب کنه.. یا همینجوری تیمی و فردی.. 

باید همسرتون تشخیص بدین کمکش کنین. اگرچه فقط ایجابی نیست خیلی کارها هم نباید انجام بشه. 🙂

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب