سلام من مچ همسرمو گرفتم با یکی از فامیلامون ک متاهل و مادر چند فرزند هست حالا گفتم ک حق طلاق میخام برای تضمین ادامه زندگی گفتن ک خونرو بزن بنامم حق طلاق بدم چیکار کنم بنظرتون؟
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه تضمینی ذات بد درست نمیشه خونرو نده حق طلاق بدون هیچی میخای چکار ازشون مدرک جمع کن یه گروه خانوادگی بزن و خلنواده همسرتو اون خانم و....عضو کن بش بگو همشو میزارم تو این گروه خودش مثل سگ میترسه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن