2777
2789
عنوان

چرا سایت اینطوری شده

168 بازدید | 19 پست

اولا اینکه نسبت به سال های قبل کاربران فعالیتشون کمتر شده، و دوما اینکه به نظرم اصلا جذاب نیست و حال و هوای اون نی نی سایت قبلی رو نداره,یادش بخیر من از کلاس هفتم عضو بودم داخل تبلتم،چه روزایی بود😁 ۳ سال گذشتتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه یکبار تاپیک میزنم

خیلی فضاش بد شده قبلنا ادم معتادش میشد تاپیکای خوبی بودن و اینک قدیمیا دیگ نیستن 🫠

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

کاربرای قدیمی نیستن دیگه به هوای اونا بیایم

میانگین سنی هم اومده پایین

همش تاپیکا راجع به امتحان ریاضی و علومه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

قدیم گوشی دست بچه های مدرسه نیفتاده بود ما میومدیم 

الان من 40 ساله که ده سال بیشتره اینجام چه حرفی با یه بچه 12 ساله دارم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

چه جالب منم کلاس هفتم بودم 🙂

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
من چند ماه یکبار تاپیک میزنمخیلی فضاش بد شده قبلنا ادم معتادش میشد تاپیکای خوبی بودن و اینک قدیمیا د ...

همین رو بگو دوباره تاپیک میزنم هیچکی نمیاد،😐حالا همشونم یکسره باشگاه و ورزش و این جور چیزها تجربه دارن،😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاربرای قدیمی نیستن دیگه به هوای اونا بیایممیانگین سنی هم اومده پایینهمش تاپیکا راجع به امتحان ریاضی ...

خب خوداسی هم الان ۱۵سالشه،ازکلاس هفتم اینجا بوده فکرشو کن تاپیک بزنی یه دخترکلاس هفتمی مشاوره بده بهت

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸