الان سر کلاس بودیم و قرار بود دوساعت بمونه ولی بعد یک ساعت گفت میخوام برم منم گفتم برنامه ریزی کردم نمیشه که..باید بمونی..اخه من برای یک ساعت که نمیام آموزشگاه..یا حداقل یه شاگر دیگرو اوکی میکردم..یهو عصبانی شد گف چرا اینجوری میکنی تیچر.. اصلا رفتارت درست نیس و اینا..به نظرتون تقصیر منه ؟
خیلی ناراحت شد.. تصمیم گرفتم بهش بگم دیگه کلاس با من برندار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی قرار بوده ۲ ساعت بمونه باید بمونه دیگه نهایتا اینکه ی دلیل موجهی داره که میخواد بره زودتر ،نه اینکه درشتی کنه . من شاگردام گاهی میگن میشه نیمساعت زودتر بریم یا یربع زودتر کار داریم میگم آره و واقعا هم مشکلی نیست ولی درخواستشو مودبانه میگن و اگر هم بگم نه، دیگه درشتی نمیکنند.ولی کلا معمولا نه نمیگم معمولا چون میدونم یکار واجبی دارن لابد ولی لحن گفتنشون برام مهمه و خودشون هم میدونن که رعایت ادب حرف اول رو میزنه، پس احترام به معلم چی میشه، نباشه سنگ رو سنگ بند نیست توکلاس.