2777
2789
عنوان

شاگردم باهام دعوا کرد

225 بازدید | 18 پست

الان سر کلاس بودیم و قرار بود دوساعت بمونه ولی بعد یک ساعت گفت میخوام برم منم گفتم برنامه ریزی کردم نمیشه که..باید بمونی..اخه من برای یک ساعت که نمیام آموزشگاه..یا حداقل یه شاگر دیگرو اوکی میکردم..یهو عصبانی شد گف چرا اینجوری میکنی تیچر.. اصلا رفتارت درست نیس و اینا..به نظرتون تقصیر منه ؟

خیلی ناراحت شد.. تصمیم گرفتم بهش بگم دیگه کلاس با من برندار 

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار به دعواتون ندارم

ولی بنظرم اولیا رو در جریان بذارید که زودتر از تایم اتمام کلاس از آموزشگاه خارج شده ، مسئولیت داره واسه آموزشگاه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
کار به دعواتون ندارمولی بنظرم اولیا رو در جریان بذارید که زودتر از تایم اتمام کلاس از آموزشگاه خارج ...

بزرگه..۲۰ سالشه

وقتی قرار بوده ۲ ساعت بمونه باید بمونه دیگه نهایتا اینکه ی دلیل موجهی داره که میخواد بره زودتر ،نه اینکه درشتی کنه . من شاگردام گاهی میگن میشه نیم‌ساعت زودتر بریم یا یربع زودتر کار داریم میگم آره و واقعا هم مشکلی نیست ولی درخواستشو مودبانه میگن و اگر هم بگم نه، دیگه درشتی نمی‌کنند.ولی کلا معمولا نه نمی‌گم معمولا چون می‌دونم یکار واجبی دارن لابد ولی لحن گفتنشون برام مهمه و خودشون هم می‌دونن که رعایت ادب حرف اول رو میزنه،  پس احترام به معلم چی میشه، نباشه سنگ رو سنگ بند نیست توکلاس. 

وقتی قرار بوده ۲ ساعت بمونه باید بمونه دیگه نهایتا اینکه ی دلیل موجهی داره که میخواد بره زودتر ،نه ا ...

دقیقا منم منظورم همینه..اصلا حرمتا بینمون شکسته شد.. خیلی بد صحبت کرد..میذارم آرومتر که شدم درموردش تصمیم میگیرم

بزرگه..۲۰ سالشه

بزرگ باشه،باید در جریان باشن 

بعدم ۲۰ سال همچین بزرگم نیست والا 

من تو اطرافیانم دیدم دختر ۲۰ ساله رو خود پدر مادر میبرن میارن ، کار به درست غلطش ندارم ، منظورم اینه که هستن اولیایی که حساس باشن رو لچه شون

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بزرگ باشه،باید در جریان باشن بعدم ۲۰ سال همچین بزرگم نیست والا من تو اطرافیانم دیدم دختر ۲۰ ساله رو ...

درسته..به آموزشگاه اطلاع میدم..ممنون از راهنماییتون 🙏