2777
2789
عنوان

نگاه عاشقانه

86 بازدید | 8 پست

کم سن تر که بودیم گفت عاشقتم منم زدم تو دهنش وایییی

سالی دو بار میبینمش:/ اومده بود خونه مادربزرگم  و همینطور نگام میکرد.مثلا یه موضوعی میگفتن میخندیدم به چشام نگا میکرد و

یه چیزی شبیه اون میگف که بخندم و نگام میکرد .

بعد داشتش نگام میکرد من اصا نفهمیده بودم بعد که چشام افتاد بهش چش تو چش شدیم و آره 

بعد دوباره جای دیگه دیدمش برای اینکه منو نبینه با دخترا رفتیم اتاق  و در باز بود قشنگ رو به روی در اتاق نشسته بود به من نگاه می کرد بعد هر کی اذیت میکرد وقتی بچه بودیم میگف اذیتش نکنید جرتون میدما حتی از خواهرشم به خاطر من دعوا میکرد

به نظرتون یعنی هنوزم عاشقمه و بیخیال نشده؟

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عزیزدلم اگه دوست نداشت بعد اون سیلی جانانه دوباره از تو دفاع نمی‌کرد

عزیز دلم شما حرفاتون تا جایی که میبینم منطقیخ و حس ششمتونم خوبه ها ماشالااااا

بله ایشون اومدن به کل فامیل اعتراف کردن که عاشقمن و .... ولی من قبولشون نکردم :)

عزیز دلم شما حرفاتون تا جایی که میبینم منطقیخ و حس ششمتونم خوبه ها ماشالااااابله ایشون اومدن به کل ف ...

مرسی خوشگلم نظرلطفته

آخه چرا قبول نکردین ؟

وضع مالیش خوب نبود؟

فک نکنم کیس دیگه ای مدنظر داشته باشی!. 

به خاطر درست بود؟

مرسی خوشگلم نظرلطفتهآخه چرا قبول نکردین ؟وضع مالیش خوب نبود؟فک نکنم کیس دیگه ای مدنظر داشته باشی!. ب ...

حقیقتا همه میگن پسر خوشگلیه ( من اصلا قیافه زیاد برام مهم نیس معمولی باشه اوکیه البته خودم خوشگلم چشام سبز عسلی درشته و همه چیم اندازس) و پولدار هم هس نمایشگاه ماشین و کارواش و ... داره باباش و تک بچه هس و مهندس شیمی میخونه ولی خب من دوس داشتم درسمو ادامه بدم و اینکه بله کیس خاصی مد نظرم نیس

تازه کلا 19 سالشه چه میدونه از زندگی و ...( البته پسر عاقلیه و بیشتر از سنشم میدونه)

ضمنا از عشقاق یه طرفه خوشم نمیاد دوس دارم وقتی ازدواج کردم من هم طرفمو بخوام نه که فقط اون منو بخاد ♡

حقیقتا همه میگن پسر خوشگلیه ( من اصلا قیافه زیاد برام مهم نیس معمولی باشه اوکیه البته خودم خوشگلم چش ...

بله متوجه حرفاتون شدم حرفاتون واقعا منطقیه 

اگه دوستش دارید بعدا به جوابش جواب مثبت بدید

نه اگه به دلتون ننشسته بزارید کلا کنار