2777
2789

بچه ها من میخوام بدونم یه نفر که باهاش توی رابطه ام مجرده را متاهل

چطوری بفهمم

برم ثبت احوال با دادن کد ملی و اسمش بهم میگن؟

در نی نی سایت پشم های خود را 《رایگان》 لیزر کنید!
😐😐😂

واقعنی میگم😂😐

تا فردا بهش بگم هم قطعا هاشا میکنه و میزنه زیرش، نمیدونم چرا ولی همش حس میکنم زن دارههه، اصن تصورشم وحشتناکه که شاید دارم زندگی یه نفر دیگه رو خراب میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعنی میگم😂😐تا فردا بهش بگم هم قطعا هاشا میکنه و میزنه زیرش، نمیدونم چرا ولی همش حس میکنم زن داره ...

خب ازش بخواه شناسنامشو نشونت بده ، شبا بهش زنگ بزن چند بار بالاخره زن داشته باشه نمیتونه صحبت کنه دیگه  هزارتا راه هست بتونی مچشو بگیری 

لایک نکن 🤨
خب ازش بخواه شناسنامشو نشونت بده ، شبا بهش زنگ بزن چند بار بالاخره زن داشته باشه نمیتونه صحبت کنه دی ...

ببین ببین بزار از اول بگم😂

اوایل رابطهاین اقا ب من یه اسم و فامیلی الکی گف

بعد ی مدت خیلی شانسی و شوخی شوخی شمارشو زدم توی یه برنامه مزاحم یاب اصلا یه اسم و فامیلی دیگه اومد😐

منم بهش گفتم و بعد از کلی هاشا و انکار آخرش گفت اره چون توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم و همه همو میشناسن منم اینو گفتم تا زمانی ک بتونم کامل بهت اعتماد کنم

خلاااصه منم بهش گفتم پس دیت بعدی حتما باید شناسنامه یا کارت ملی یا هرچیزی بیاری ک بهم ثابت کنی

اونم گواهینامه تو جیبشو بهم داد و شناسنامه نیاورد

حالا از این بگذریم

شبا گاهی بهم ویس میده

و ۹۹ درصد اوقات آروم و پچ پچی صحبت میکنه میگع برادرم در کنارم زندگی میکنه دوست ندارم از کارم سر در بیاره (واقعا یه مدتی در کنارش زندگی میکرد الانو نمیدونم) 

ولی جای عجیبش اینجاست که بعد از یه مدت بهم اس داد گف که پیش برادرم کلی تعریفتو دادم من میام میگم فلان مقدار پول لازم دارم تو هم الکی بگو باشه صداتو میخوام بزارم رو بلندگو داداشم بشنوه.. منم گفتم اوکی و این گذشت،، هنوزم ک هنوزه ویس ک میده اروم صحبت میکنه مثلا میگه خواهرم اینجاس... راس میگه یعنی😂😭😭😭؟! همینجوری شد بهش شک کردم

الان دوباره بگم شناسنامه بیاره؟! مثلا بگم که گواهنیامه کافی نبود یا یه چیز دیگه ای😂

خیلی بهش شک کردم ای خداا

هر موقع هم بهش زنگ میزنم جواب میدهاما گاهی اوقات خیلی عجیب صحبت میکنع، اخرشم میگه داداشم اینجاس، شایدم راس بگه الکی شکاک شده باشم😭😂