2777
2789

شک و دودلی داشتید؟ دلیلش چی بود؟ 

دوسش داشتید؟ 

بعد عقد چیزی عوض و بهتر شد؟ 

از نتیجه راضی هستید؟ 

بنظرتون چی نباشه،نمیشه اصلا ازدواج کرد و ی عمر با طرف زندگی کرد؟ مهمترین چیز چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد مسئولیت پذیریش خانواد دار بودنش غیرت داشتنش آینده نگریش موقعیت اجتماعیش

باعث شد ازدواح کنم باهاش و راضی ام 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

زیاد 

نه شک خاصی نداشتم ۶سال دوست بودیم دیگه عملا همو میشناختیم کامل 

دوران عقد نداشتیم بعد از عقد،چیزی نغییر نکرد فقط تلاشمون بیشتر شد 

زمانی که تلاش هم بیشتر میشه،مسلما اون دغدغه های قدیم و بیشتر کنار هم بودنا کمتر میشه 

مهم ترین مسئله درک و احترام هست 

همه همینو میگن،اما معنی واقعیش و یاد گرفتنش متفاوت تر اژ نوشتن یا حتی گفتنش هست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خدا پیغمبر حالیش باشه ظلم نمیکنه

عذرمیخوام که کامنتتون رو ریپلای کردم 

روی صحبتم با استارتر هست.

این موضوع رو نذاری معیارت بهتر هست 

چون کاملا اشتباه هست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

زیاد نه شک خاصی نداشتم ۶سال دوست بودیم دیگه عملا همو میشناختیم کامل دوران عقد نداشتیم بعد از عقد،چیز ...

تو اون شیش‌سال دوستی، قهر و ناراحتی پیش نمیومد؟ احساس نمی‌کردید رابطه‌تون بی‌هدفه؟ شک تو دلتون نبود..؟ 

شکککک😂😂 من بعد ده سال که به ازدواج ختم شد هنوز شک داشتم 😂😂😂 دلیل خاصی هم نداشت، آدم سخت پسندی ه ...

منم سخت پسند م و انتخاب واقعا سخت میشه 

ماها ی لباس چیز کوچیک میخوایم بخریم کلی خودمون و اذیت میکنیم و سخت میگیریم و حساس یم اینکه دیگه به جای خود😬🤦🥴