2777
2789

بچها من رفتم معاینه گفت ۵ تا دندونام عصب کشی روکش میخان ولی خب سالمن ب جز یکی ک شکسته متاسفانه هزینش خیلی میشه ۵ تا بنظرتون اگه بگم همون یدونه گ شکسته درست کنه میکنه یا باید باهم انجامش بده نمیشه یکی یکی درست کنم ؟

وقتی عصب کشی روکش میخواد یعنی از درون پوسیده و حتی ریشه هم درگیره..

یکی یکی پیش برو

از پزشک بپرس کدوم درمانش حیاتی تره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصب کشی روکش میخواد یعنی از درون پوسیده و حتی ریشه هم درگیره..یکی یکی پیش برواز پزشک بپرس کدوم ...

پس مشکلی نبست یکی یکی پیش برم یعنی اتفاقی برای اونی روکش شده نمی‌افته چون کنار هستن 

پس مشکلی نبست یکی یکی پیش برم یعنی اتفاقی برای اونی روکش شده نمی‌افته چون کنار هستن

نه عزیزم اتفاقی نمیفته

منم ۴ تا عصب کشی روکش دارم

۲ تاش عصب کشی و پانسمان شده

قراره پس فردا پر کنه برام و روکش بسازه

هفته بعدم میرم سراغ دوتای بعدی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹