2777
2789

من خودم کلا ادمی هستم که دلم خیلی شکسته ولی هیچوقت دل کسی نشکستم به کسی بدی نکردم سرم همیشه توی زندگی خودم بوده زبونم تند و تیز هس ولی اگه کسی بهم بدی نکنه هیچ کلمه ای نمیگم ولی خودم خیلی بدی دیدم خیلی دلم شکسته از همه چه خانوادم چه دوست چه اشنا حس میکنم این زندگی این رفتارا لیاقت من نیس من نباید اینجوری زندگی کنم منی که خودم همه از گل نازک تر به کسی نگفتم چرا باید انثدر زخم زبون بکشم چرا انقدر تحقیر بشم مگه من لایق این تیکه و کنایه هام

منم توقعم از خودم خیلی بالاست. امروز با مشاور صحبت میکردم خیلی چیزا بهم گفت، البته حرفاش درست بود.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پای درد دل هرکس بشینی یه سری کمبود ها داره 

حتی اونی ک از نظرمون کلکسیون خوشبختیه از نظر خودش خیلی کاستی ها داره 

پس بنظرم بجای اینکه همش ب خودمون القا کنیم ک اونجور ک باید زندگی نکردیم و حیف شدیم و این چیزا 

این انرژی رو بزاریم رو پیشرفت خودمون تو هر زمینه ای دوس داریم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا پای درد دل هرکس بشینی یه سری کمبود ها داره حتی اونی ک از نظرمون کلکسیون خوشبختیه از نظر خودش خیل ...

ببین حرف شما درسته ولی وقتی تو با همه خوبی انتظار داری از بقیه نه ها حداقل خانواده خودت دلت نشکنن انقدر کوچیکت نکنن نمیدونم این درک میکنی یا نه

منم توقعم از خودم خیلی بالاست. امروز با مشاور صحبت میکردم خیلی چیزا بهم گفت، البته حرفاش درست بود.

چه خوبکه به مشاوره مراجعه کردی من حس میکنم اونقدر حرف نزدم که دیگهاین کینه هارو نمیتونم کاریش کنم

چه خوبکه به مشاوره مراجعه کردی من حس میکنم اونقدر حرف نزدم که دیگهاین کینه هارو نمیتونم کاریش کنم

اره. حتی از حرف یه نفر تو سایت ناراحت شدم بهش گفتم! راست میگفت من نمیدونم اون ادم کجا و تو چه خانواده ای بزرگ شده که ازش توقع ادب و شعور سطح بالا داشته باشم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین حرف شما درسته ولی وقتی تو با همه خوبی انتظار داری از بقیه نه ها حداقل خانواده خودت دلت نشکنن ان ...

اره با تمام وجودم 

انقد خوب بودم و جواب خوبیام نه تنها تشکر نبود 

حتی بی احترامی بود البته خانواده خودم نه خانواده همسرم 

هنوزم ادامه داره ... 

ولی چیکار میتونیم کنیم ؟ فوقش اینه سعی کنیم فاصلمون رو حفظ کنیم و مثل قبل نباشیم 

منم خیلی غصه میخورم یه وقتایی 

ولی در نهایت میگم با غصه خوردن چی بدست میارم 

اونی ک قدرمو نمیدونه خب نمیدونه دیگه چرا دارم خودمو عذاب میدم ازین ب بعد یجوری باشم ک کمتر ناراحت شم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40