به نظر من اگ بینی پر ایراد نباشه بعد عمل ۹۰ درصد آدما پشیمون میشن
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن هیچ ایرادی نداره 😑 معمولی و طبیعیه ولی مثلن گفتم کوچیک تر بشه شاید آدم خوشگل تر بشه
پشیمون میشی بنظرم اصلا نمی ارزه
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اگه بینیت مشکلی نداره انجام نده.اگه فانتزی میخوایی، و میخوایی کوچیک بشه فاصله نوک بینی تا دهنت رو هم ...
آخه یکی و یادمه هیچ مشکلی نداشت بینیش بعد رفت عمل کرد خیلی طبیعی بود اصلا هیچ تغییر نکرده بود ولی خب یکم بینیش کوچیک شده بود اگه بخوام همین جوری طبیعی باشه چی میگن بهش ؟ آخه لب هامم بزرگه همه معمولا میگن ژل زدی دوس ندارم بعدا بگن همه جاش عملیه😂😑
همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃