2777
2789

سلام دوستان 

بچه ها من این اواخر پریود نامنظم داشتم ،سری آخر ۹روز عقب افتاد

اینماه دوروز بعد از رابطه درد خیلی شدید مثل پریودی حس کردم با تیر کشیدن های شدید تخمدان سمت چپم

بزور دارو آروم شدم (یک هفته مونده به موعد) احتمال دادم درد تخمک‌گذاری بوده که دیر انجام شده

از بعد از اون درد پریودم رفته ولی رحمم گاهی حس کشیده شدن داره تخمدان سمت راستم هنوز تیر میکشه گاهی شدید گاهی قابل تحمل ،یه حس حالت تهوع خفیف میگیرم گاهی طوری که مطمئنم تلقین نیست(من سابقه ی حس حالت تهوع رو قبل پریود و بارداری قبلیم نداشتم) به شدت از اون روز تا الان (۴روز میشه) بی حالم همش خوابم ،انگار یه دونه تو تخمدان سمت چپم نوک میزنه گاهی وسط هم حسش میکنم،اطراف نافمم گاهی تیر میکشه ،به شدت هم دچار نفخ شدم،گاهی نوک سینه مم حساسو دردناک میشه ولی موندگار نیست 

عموما نصف روز قبل از پریود حس و حالش میومد اینسری همه چیز غیر عادی شده

میدونم خیلی زوده که علائم بارداری باشه با توجه به اینکه تو اقدام نیستمو منتظر نبودم که بخوام بهش مدام فکر کنم ،ولی به نظرتون علت چیه؟

کسی تجربه ی مشابه داشته و باردار بوده؟

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

ببخشید اشتباه تایپی داشتم ،حس یه دونه تو تخمدان سمت راست منظورم بود🤦🏻‍♀️

شایدم تخمدان نباشه پایین متمایل به راسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از این علائم رو داشتم ولی باردار نبودم ،به نظرم آزمایش بده که مطمئن بشی

چهار روز به موعدم مونده 

از ۴روز پیش هم شروع شده 

میدونم اگه بارداری باشه الان کلا نشون نمیده 

ولی واقعا نگرانم کرده 

میترسم خارج از رحمی یا چیز بدی باشه 🥺

یا بارداری باشه و دکتر درست تشخیص نده منجر به سقط بشه 

واقعا نگرانم کرده 😢

علایم بارداری خیلی پیچیده س...منم تو اقدامم اما تو تخمدان سمت راستم حس درد دارم...اما هنوز واسه علایم خیلی زوده... کلا بیخیال شدم تا خود زمان تکلیفم رو مشخص کنه... بیخیال باش اگه دردش قابل تحمله فکر نکنم چیز خاص وخطرناکی باشه

استارتر جان بببخشید سوالمو اینجا میپرسم

اخه کسی جوابمو نمیده🥲

خانوما میشه کمکم کنید؟

من یه بار حاملگی ناموفق داشتم که تو ۱۶ هفتگی جنین سقط شد ، با دوفامد باردار شده بودم و نی‌نی پسر بود

الان پنج ماه میگذره و تو اقدامم اما نتیجه نگرفتم

میخوام بازم دوفامد استفاده کنم ، اما دلم نی نی دختر میخواد🥲 شنیدم دوفامد نی‌نی رو پسر میکنه، کسی تجربه داشته؟

علایم بارداری خیلی پیچیده س...منم تو اقدامم اما تو تخمدان سمت راستم حس درد دارم...اما هنوز واسه علای ...

انشالله شما بارداری عسلم❤️من عملا از زندگی انداختم ،چند روزه حالم بده 😭 دردشم گاهی شدید میشه گاهی فقط در حد تیرکشیدنه 

از یه طرف میگم زوده برم دکتر 

از یه طرف میگم نکنه خطرناک باشه 

استارتر جان بببخشید سوالمو اینجا میپرسماخه کسی جوابمو نمیده🥲خانوما میشه کمکم کنید؟من یه بار حاملگی ...

فداتشم من تجربه ای ندارم وگرنه حتما راهنماییت میکردم❤️

استارتر جان بببخشید سوالمو اینجا میپرسماخه کسی جوابمو نمیده🥲خانوما میشه کمکم کنید؟من یه بار حاملگی ...

من فقط یه ماه با کلومیفن باردارشدم که خارج رحمی نصیبم شد و کلا مرگمو به چشمم دیدم بخاطر درد وخونریزی...دیگه هم حاضر نیستم بخاطر حاملگی قرص بخورم...

قربونت برم امیدوارم به زودی خبر بارداریتو اینجا بنویسی😍

مرسی نازنینم همچنین 😍❤️

من اصلا آمادگیشو نداشتم ولی تو این چند روز ته دلم خواستش انگار🥹

من فقط یه ماه با کلومیفن باردارشدم که خارج رحمی نصیبم شد و کلا مرگمو به چشمم دیدم بخاطر درد وخونریزی ...

عزیزم اگه خارج رحمی باشه خونریزی قبل از موعد داره؟ 

یعنی میتونم خیالمو راحت کنم که حداقل اینطور نشدمِ الان؟!😢