2777
2789

عقد هستم 

خانواده همسر من این مدلی هستن که کار خودشونو میکنن کم کاری و بی احترامی و بی حرمتی و تیکه کنایه و... بعد همسرم چیزی بگه میگن نمی‌دونستم بلد نبودیم رسم نداشتیم یادمون رفت حواسمون نبود ... خلاصه این طوری هستن 

جدیدا کارهاشون خیلی بدتر و وقیحانه تر شده 

همسر م این مدت باهاش حرف زده بحث کرده دعوت کرده قهر کرده درست نمیشن . اینبار میگه می‌خوام تلافی کنم می‌خوام طوری تلافی کنم بی آبرویی هاشونو که دیگه از ترس اینکه ابروشونو نبرم اینکار ها رو تکرار نکنن منظورش اینه پیش خودشون بگن اگر فلان کار بکنیم پسرمون  آبروریزی می‌کنه و این حرفا 

من کلی با همسرم حرف زدم که اگر اونا محبت و احترام بلد نیستن تو بذار دلسوزی بلد نیستن تو دلسوزی کن همه عمرت ازت حمایت نکردن محبت نکردن به جاش تو بکن احترام پدر مادر واجبه این چیزا 

حالا من موندم کارم درسته یا نه ؟ 

از نظر شرعی هم احترام پدر مادر همسر با پدر مادر خودمون یکیه ... من وقتی همسرم بحث می‌کنه باهاشون عذاب وجدان میگیرم  کدوم کار درسته؟

از چه دری وارد بشه؟

نگید قطع ارتباط اصلا دوست ندارم بین خاموادش سردی بیفته .هرچند اونا خیلی سردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا تو دخالت نکن اخرش اونا اشتی میکنن خیالت راحت تو میشی عروس بد 

دوما شما هم هیچ کاری براشون نکنید بگید بلدنبودیم نمیدونستیم 

با ادمهای سمی باید مثل خودشون رفتار کنی تا درست شن

اگه اینارو نگی و حرفای دیگه بزنی هر چقدر هم بی احترامی کنن پشت خانواده اش درمیاد ، چون خودت چیزی نمیگی و میگی احترام نگه دار اینطوری رفتار میکنه ، این راز موفقیت خانم هایی هست که شوهرشون با تمام وجود پشتشونه ، همین فرمون برو جلو اتفاقا عالیه خودتو دلسوز خانواده اش نشون بده چون برعکس بشی اونم برعکس میشه رفتارش

فقط دوری کن وکم محل.به جاش انرژیت روبزارروی خودت واهدافت.دقیقا منم مثه شمابودم درهمه مورد اخرش به این نتیجه رسیدم کاری ازدستم برنمیادفقط دوری کردم و به زندگیم رسیدم بعدهفت سال زندگی دست ازسرم برنداشتن اما من محل نمیزارم

مثلا چه کاری میکنن؟ یه مثال بزن

ببین مثلا به قصد تو جمع یکاری می‌کنه که ضایع کنه 

مثلا به قصد تیکه میندازه همه جمع میفهمن تیکه هست ولی به خودش نمیگیره 

یا د از خانواده من حرف الکی در میاره می‌ذاره تو دهنشوندنیره به شوهرم میگه می‌دونه شوهرم باور نمیکنه ولی باز میگه 

یا الکی از شوهرم حرف در میاره به من میگه فکر می‌کنه من میرم باهاش بحث میکنم 

بقیه کارهاش خیلی بزرگ و زشته اگر بگم شناسایی میشم چون فامیل ها میدونن

به تو چه که شدی کاسه داغتر از آشمامان بابای خودشه تو دخالت کنی آخرش کاسه کوزه ها سر تو می‌شکنه، بشی ...

عزیزم ... اونا که نمیدونن من همسرم کوک نمیکنم ؛ دلشون از من می‌شکنه 

همسرم از سمت خانواده محبت ندیده الآنم محبت نمیکنه