2777
2789
عنوان

شماهاام مثله منید آیا

99 بازدید | 21 پست

داشتم شناسنامه شوهرمو نگاه میکردم از موقعی که عقد کردم ۱۵ سال گذشته ۴ سالم باهام دوست بودیم ۱۹ سال چشمم افتاد به صفحه طلاق،وفات دلم گرفت گفتم خدایا این صفحه هیچ وقت مهر نخوره جدیدا فکرای منفی میاد تو ذهنم همش میگم اگه خدا نکرده واسه شوهرم اتفاقی بیفته من چیکار کنم با پسرم آیندمون چی میشه هعییی🥺 

۵ سال دوست بودیم ۹ ساله زنشم

دوتا بچه داریم.نگرانیم داره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تا حالا شوهرت ب روت اورده ک دوست بودید؟

تیکه بندازه یا هر چی؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خدا حفظتون کنه

❤️❤️همچنین

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی تا حالا شوهرت ب روت اورده ک دوست بودید؟تیکه بندازه یا هر چی؟

اونایی ک تو مهمونی و مثلا قبلا دوست دختر دوستشون بودن تیکه اینا میندازن

تو مهمونی اشنا میشن

نه ،از چه لحاظ ؟

ببخشید اینجوری میگما ولی ما تو شهرستانیم این چیزا زیاد رایخ نیست و اصلا کسی اینجوری ازدواج نمیکنه

مامانم همیشه میگه کسایی ک اینجوری ازدواج میکنن بعدا شوهرشون بهشون میگه تو دختر خوبی نبودی یا خودت شل و ول بودی ک باهام بودی

ببخشید واقعا منظورم شما نیستیدا

ولی برام جدأ سواله

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه اگه منظورت گذشتمونه اصلا در موردش حرف نمی‌زنیم اون اولای دوستیمون بود فقط اگه حرفیم بود اون دوست دختر قبلیه شوهرم بهش خیانت کرد شوهرم دانشجو بود اون موقع اومده بود مرخصی میگه قسم خورده بود با هر کی شدم بهش خیانت کنم ولی منو دید وتموم😁حرفاش پر