2777
2789
عنوان

منطقی و بدون تعصب نظر بدید

121 بازدید | 9 پست

عقد هستم 

خانواده همسر من این مدلی هستن که کار خودشونو میکنن کم کاری و بی احترامی و بی حرمتی و تیکه کنایه و... بعد همسرم چیزی بگه میگن نمی‌دونستم بلد نبودیم رسم نداشتیم یادمون رفت حواسمون نبود ... خلاصه این طوری هستن 

جدیدا کارهاشون خیلی بدتر و وقیحانه تر شده 

همسر م این مدت باهاش حرف زده بحث کرده دعوت کرده قهر کرده درست نمیشن . اینبار میگه می‌خوام تلافی کنم می‌خوام طوری تلافی کنم بی آبرویی هاشونو که دیگه از ترس اینکه ابروشونو نبرم اینکار ها رو تکرار نکنن منظورش اینه پیش خودشون بگن اگر فلان کار بکنیم پسرمون  آبروریزی می‌کنه و این حرفا 

من کلی با همسرم حرف زدم که اگر اونا محبت و احترام بلد نیستن تو بذار دلسوزی بلد نیستن تو دلسوزی کن همه عمرت ازت حمایت نکردن محبت نکردن به جاش تو بکن احترام پدر مادر واجبه این چیزا 

حالا من موندم کارم درسته یا نه ؟ 

از نظر شرعی هم احترام پدر مادر همسر با پدر مادر خودمون یکیه ... من وقتی همسرم بحث می‌کنه باهاشون عذاب وجدان میگیرم  کدوم کار درسته؟

از چه دری وارد بشه؟

نگید قطع ارتباط اصلا دوست ندارم بین خاموادش سردی بیفته .هرچند اونا خیلی سردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ۱۳ سال ازدواج میگم دخالت نکن تو رابطه همسرت با پدر و مادرش و خانواده اش. 

الان عقدی بعد چند سال زندگی متوجه منظورم میشی

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بعد ۱۳ سال ازدواج میگم دخالت نکن تو رابطه همسرت با پدر و مادرش و خانواده اش. الان عقدی بعد چند سال ز ...

آخه همسرم بلد نیست آدم نابلدی هست ...بی سیاسته حوصلش نمیگیره می‌ره بحث میکنه

زنگی رو برده اسی

اینکه اولویت همسرت تویی نه خانواده 

به چیزی کاری نداشته باش تو احترامتو اما پشت همسرت وایسا بد نگو اما الکی خوبم نگو تصمیم با همسرته خانواده اونن و تو حرمت همسرتو نگه دار 

زنگی رو برده اسیاینکه اولویت همسرت تویی نه خانواده به چیزی کاری نداشته باش تو احترامتو اما پشت همسرت ...

من خوشم نمیاد همسرم اینقدر سرده با خانوادش 

اونروز خواهرش اساس کشی داشت میگم خبر داری ازشون میگه نه میگم پس کمک نکردی ؟ میگه هه