2777
2789
عنوان

ممکنه یک روز پشیمون شم؟

299 بازدید | 10 پست

5 سال با هم بودیم تمام دنیام بود همه کار واسم میکرد ...متاسفانه تو کارش شکست خورد و منم خسته بودم ازین نوع ادامه رابطه ازش خواستم بیاد خواستگاری در حالی از اولم قصدمون ازدواج بود یهو زد زیرش یک مدت عصبی شد چه دعواها که نکردیم...حتی زنگ زد مامان بابام ...منم به لجش رفتم با یک آدم که میدونستم بده نامزد کردم اما به خانواده نگفتم بده...تا اینکه خودم فهمیدم نامزدیم اشتباهه و اونم تو تمام به غلط کردن افتاد بود و حتی کمک کرد دسته نامزدمو واسه خانوادم رو کنم

بعد بهم خوردنش دوباره اومد سمتم

تمام دنیا فرستاده باهام حرف بزنن حتی مامانمو راضی کرده میدونم واسم میمیره

اما اولا بخاطر بد اخلاقی ها یک مدتش که نمیتونم فراموش کنم 

دوما بخاطر اختلافات خانوادگی من زیر بار نمیرم

اما همه بهم میگن خیلی دوست داره 

اما من نمیخوامش دیگه 3 ماه هست هیچ زنگ و دیداری باهاش نداشتم دلم میخوادش گاهی اما همیشه میگم اشتباهه 

ممکنه یک روز بعد ازدواجم پشیمون شم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ مالی این آقا هیچ پشتوانه نداره و خودشم درامدی به این سال و ماه ها نداره و همین اول کار رو در ...

فاطمه جان به حرف مشاورت گوش کن. چون کاملا عاقلانه و در نهایت بی طرفی صحبت کردند. 

احساساتی تصمیم نگیر عزیزم.خوشبختیت از هر چیز مهمتره. ایشالا یه قسمت بسیار خوب سهمته که لایقت باشه.

به هیچ وجه سمت این اقا نرو،پس فردا که یه خواستگار خوب واست بیاد و ازدواج کنی به کلی فراموشش میکنی و میگی خوب کردم که ازش جدا شدم،فقط دوست داشتن خالی بدرد نمیخوره،اینم یه نصیحت از من خواهر گلم...انشاالله که خوشبخت بشی

خدایاشکرت