2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

6077 بازدید | 239 پست

کسایی که در جریان نیستن طلامو قرض دادم به دوستم اونم‌گفت گم کردم‌امروز گفت شوهرم‌معتاده برده فروخته...

همسرمم خبر نداشت...

به همسرم ظهری گفتم‌، داشت داد و بیداد میکرد که زنگ‌زدن بهش رفت سرکار...

الانم اومد هر چی از دهنش در میومد بهم‌گفت.که زن نیستی، قدر چیزایی که داری و نمیدونی ،فقط فکر و ذکرت فیلمای ترکیه اس‌؛ببینی چی میپوشن بخری، که به درک که میخری نگه داشتن بلد نیستی، عرضه طلا نگه داشتن نداری ،میدونی من برا هر قرون اون پول چند بار سر و کله زدم،زحمت نکشیدی نمیدونی...

"دخترمو گذاشتم خونه مادرم که دعوارو نبینه" گفت: بچه نگه داشتنم بلد نیستی !شماره زن ارو گرفت ازم با آدرسشون ؛ هفته دیگه قرار بود با خالمینا و مامانم بریم‌مشهد گفت :حق نداری بری🙁

اصلا حرف نزدم ساکت فقط نگاش کردم😔

از در بیرون رفت مردم از گریه😭😭😭

شامم‌نخورد رفت دنبال دخترم 🙁

من خودم شاغلم اصلا پولم بهم نده خودم از پس خودمو دخترم برمیام😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم حسابی عصبانی میشدم، فقط ارتباطش به این حرفا رو اصلا نفهمیدم،.فیلمای ترکیه    

من اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم

۲بار فیلم ترکیه دیدم 

گفتم وای چه لباسش قشنگه😐همین

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خدایی چرا همچین ریسکی کردی؟

الان هم باید پای لرزش بشینی 

اشتباه کردی و چند میلیون پول رو از دست دادی اونم عصبانیه 

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه