2777
2789
عنوان

سقط جنين

160 بازدید | 6 پست

سلام من ٩ هفته حامله بودم كه هفته هشتم گفتن جنين رشدش متوقف شده و مجبور به سقط با قرص شدم الان ٨ روزي هست كه سقط كردم ولي درد زير شكمي خيلي بدي دارم رفتم دكتر گفت بقايا نمونده و قرص عفونت بهم داد الان اين درد هاي زير شكمي دليلش چي ميتونه باشه آيا طبيعيه؟ بازم برم دكتر؟بعد سقط براي جلوگيري از بارداري بايد قرص مصرف كنم حتما؟ اگه يك ماه بعد سقط حامله بشم چه خطراتي داره؟ 

عزيزم چون هفته ت پايين بوده نميخواد زياد فاصله بندازي تا حاملگي 

شما احتمالا غلظت خون داري عزيزم حتما بايد اسپرين يا هپارين استفاده كني تو زمان بارداري

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم چون هفته ت پايين بوده نميخواد زياد فاصله بندازي تا حاملگي  شما احتمالا غلظت خون داري عزي ...

روي چه حسابي ميگيد كه غلطت خون دارم؟ آزمايش بدم مشخص ميشه؟

روي چه حسابي ميگيد كه غلطت خون دارم؟ آزمايش بدم مشخص ميشه؟

غلظت خون باعث ميشه ماه هاي اول قلب جنين ديگه نزنه و خون رساني نشه

اره عزيزم ازمايش غلظت بايد بدي يكم تخصصي تره نسبت به ازمايش هاي ديگه كه با ptمشخص ميشه تو ازمايش حتما بده عزيزم 

چند سالته؟؟

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
من ٢٤ سالمه

معمولا تا ٣ بار ميگن طبيعي هست سقط ولي شما حتما غلظت خون رو بده؟؟ 

قرص اهن استفاده ميكردي؟؟