دوست پسرم کارمنده و تقریبا در امد خوبی داره حدودا ۲ ماهه باهاش اشنا شدم. از ی سال پیش ی اتفاقی تو زندگیش میفته ک بیشتر حقوقش میره بابت اون موضوع البته این اتفاق تا یکی دو سال دیگه حل میشه ولی در حال حاضر کرایه خونه و خرج مخارج ب سختی میگذرونه . مشکل از جایی شروع میشه ک من در هفته دو سه ساعت بیشتر نمیبینمش . از صبح سر کاره تا بعدازظهر بعدش باشگاه و زیاد ب من پیام و اینا نمیده وقتی سر کاره شب بیشتر صحبت میکنیم . وقتی بهش میگم کم میذاری میگه کارم زیاده و بخاطر شرایطش هم ک خوب نمیتونیم خیلی جای خاصی بریم چون پول نداره . ی جورایی اعتماد ب نفسش رو این بی پولیه میگیره اینطور ک از صحبتاش فهمیدم همش م میگه درکم کن من شرایط بده و با خیلی مشکلات دارم میگذرونم روزارو . نمیدونم واقعا چیکار کنم صبر کنم ی وقتایی حس میکنم خودش داره عمدا کم میذاره برم ک اونم نمیدونم مطمین نیستم. تو این شرایط بودین چیکاز میکردین .واقعا بی پولی انقدر رو مردا میتونه تاثیر بذاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس بدیه میفهممت این ک ادم هر طور سرش شلوغ باشه لا ب لای کارلش ی پیام خالیم بفرسته دل ادم خوش میشه اخه ادم برای ی دستشوی ک ی وقت دو دقیقه ای داره برای ناهاری چای عصرونه ای ی وقت داره دیگ هر طور حساب کنیم
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اگر فکر می کنی داری کار اشتباهی می کنی با فرصت دادن بهش با توجه به همین پقدار شناختی که ازش پیدا کردی جدا شو.
اگر به نظرت ارزشش رو داره بمون تا ببینی واقعا تلاش می کنه اوضاع رو درست کنه یا فقط از تو انتظار داره.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️