2777
2789
عنوان

چرا همتون دارین اسم دختراتونو دلوین میزارین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 148 پست
نظرتون راجب اسم نیایش چیه؟ نیایش بهتره یا ترمه؟

بد نیست ولی قدیمی شده. ترمه بهتره

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

چندتا اسم میگم ببین خوشگلندنیزسلینماهلیندلارادلارامملودیالودی

من عاشق ملودی ام

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشی ارزوهات خاطره بشن جیبت پر پول دلت هم خوش

قربون قلب مهربوووونتون 🫀🫂🥹

همچنین عزیزمممم🥹❤️🙏🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بد نیست ولی قدیمی شده. ترمه بهتره

خودمم بیشتر ترمه‌ رو دوست دارم

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

چندتا اسم میگم ببین خوشگلندنیزسلینماهلیندلارادلارامملودیالودی

سلیقت خوبه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یکیش هم ملورین من حتی تلفظش هم بلد نیستم هرجا روتو برمیگردونی اسم دخترشون ملورین هست

ملورینم خیلی قشنگه. حیف که زیاد شده

یادمه سال ۹۹،۱۴۰۰ حلما زیاد شد مهسا فک کنم زمان تولد خودم خیلی مد بوده دهه هشتاد😅

اره. هستی، درسا اینام زیاد بودن. تو هرکلاسی دو سه تا ازشون بود