هی گزارش الکی میزنن تاپیک سیاسی تاپیک سیاسی چرا دروغ میگید همش درمورد ظهور بود بحث اصلی درمورد نشانه های ظهور بود خوشتون نمیاد نیاید کی مجبورتون کرده بعدم گزارش میزنید!؟ بحث فقط باید درمورد مادر شوهر و خواهر شوهر و بحث و جدل های خانوادگی باشه!؟ چطور اینجا اسمش نینی سایته درمورد بارداریه هرکس درمورد مسائل بی ربط میاد صحبت میکنه گزارش نمیشه درمورد ظهور صحبت کنیم گزارش الکی میزنید بابا شما ها دیگه کی هستین
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
ببین این سایت مال این حرفا نیست چرا همچی باهم قاطی میکنید
درمورد بارداری ایناست مگ نه!؟ پس چرا بقیه تاپیک های بی ربط میزارن حتی خیلی بدتر.. چیزی نمیگن درمورد ظهور ی تاپیک زدیم جنجال به پا کردن چندنفر گزارش زدن بحث و سیاسی ش کردن
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چون اینجور تاچیکا در نهایت به جبهه گیری و بحثای سیاسی مذهبی میرسه خود نی نی یار ببینه تعطیل میکنه
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
اره درست ولی شما نمیدونی نصف مردم نی نی سایت اصلا ب امام زمان اعتقاد ندارن؟؟؟با این وجود اینجور تاپی ...
عه خب منم گفتم خوشتون نمیاد نیاید گوش نمیدن خب 😑
بعضی خانومای اینجااگه روزی ۳وعده هم ازشوهرشون کتک بخورن بنظرم کمه بس که بددهن وغرغروهستن براهمین دیگ ...
یه دختری اومده بود تو هم یه تاپیکم همش بددهنی میکرد در صورتیکه بهش توهینی نشد و اخرش هم میگفت دوست دارم هرچی از دهنم در میاد بهتون بگم و بعدشم تعلیق شم و هی گزارش میزد گفتیم بسم الله با خودت مشکل داری خودت توهین میکنی بعدم گزارش میزنی نمیدونم دلش از کجا پر بود 😂😂
برای همین هی میترکونن بابا دعا کن فقط بمیریم تا قبل از اینک دینمون بر باد بره اوضاع بدی
بخدا ما همین الانشم با مرده ها فرقی ندارم 😂دنیا روبه نابودی داره میره انگار دلمون سیاه شده دیگه