من ۱۵ سالمه مثلا با مد پیش میرم لباسای کوتاه و موهام و بیرون میزارم و اینا اما مادرم میگه گناهه خودمم واقعا گناه و باور دارم و اینکه اعتقاد دارم که گناه تا ۱۸ سالگی بخشیده میشه ؟
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیر عزیزم اگر به این نیت بخواهی ادامه بدی اصلا معلوم فرصت توبه پیش بیاد خیلی ها به همین نیت هرگز فرص ...
عه خب اره بهتره از سن کم ترک کنی گناه و توبه کنی چون کسی نمیدونه کی میخواد بمیره
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اخه همسنام و میبینم منم نمیتونم خیلی پوشیده باشم به خاطر همین وگرنه اعتقاد دارم تا ۱۸ سالگی بخشیده م ...
دوست گلم از کجا میدونی خدا این فرصت رو بهت میده مرگ دست انسان نیست خیلی هرگز فرصت توبه نداشتن صدالبته که خدا بخشنده است ولی شیطان با فریب اینکه هنوز فرصت داری گولت میزنه پیشنهاد میدم حتما مستند شنود آقای امینی خواه رو گوش بدی عالیه شاید تو تصمیم گیری کمکت کرد