2777
2789

پسرم رفلاکس پنهان داره ب هیچ وجه تو بیداری نمیخوره تو خواب با هزااار تا ترفند و بدبختی وزن نگرفته اصلا 

دکتر گفت یا نان ar  یا تروویتال ar  بده بهش 

شما تجربه داشتید ؟ کدوم برای وزن گیری بهتره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز دیگه میشه ۵ ماه

پسر من امروز چهارماهش تموم شد

رفلاکس پنهان داره و هیچ دارویی بهش نمیدم، شیرخشک گیگوز از اول بهش دادم ، اروغشو خوب میگرفتم ولی. تروویتال دادم استفراغش جهشی شد برای همین باز گیگوز دادم ولی اضافه وزن داره 

دنبال شیرخشک کم چربم که انقد وزن نگیره

گیگوز امتحان کن شاید مثل نینی من بهش بسازه

پسر من امروز چهارماهش تموم شدرفلاکس پنهان داره و هیچ دارویی بهش نمیدم، شیرخشک گیگوز از اول بهش دادم ...

از کجا فهمیدی رفلاکس داره؟؟ هرچند ساعت چند سی سی میدی بهش؟؟ گیگوز سبکه شاید زیاد میدی بهش 

من دادم ی قوطی دیدم تغییر نکرد دیگه ندادم

از کجا فهمیدی رفلاکس داره؟؟ هرچند ساعت چند سی سی میدی بهش؟؟ گیگوز سبکه شاید زیاد میدی بهش من دادم ی ...

خس خس سینه ، بالا آوردن از بینی ، گرفتگی بینی ، دل درد و جمع کردن شکم ، سکسکه زیاد دکترش گفت رفلاکس هست

بچه من زردی داشت تا ۵۰ روز برای همین باید شیر زیاد میخورد که دفع داشته باشه و دیگه عادت کرد. الان بحز خواب شبش که هفت هشت ساعت بدون شیر میخوابه هر دو الی سه ساعت ۹۰میل شیر کامل میخوره و حتی بهونه میگیره بیشتر بدم که با پستونک گولش میزنم گاهی اجباراً ۱۲۰تا میدم

امروز که واکسن زدم براش زیاد بهش سخت نگرفتم شیر کم بدم از ساعت ۱۱صبح که واکسن زد تا الان ۲۴تا پیمونه خورده یعنی ۷۲۰میل.

اشتها زیاد داره

طبق دستور شیر خشک هم می‌تونه ۶بار ۱۸۰ میل در روز بخوره یعنی حدود یک لیتر

امروز که واکسن زدم براش زیاد بهش سخت نگرفتم شیر کم بدم از ساعت ۱۱صبح که واکسن زد تا الان ۲۴تا پیمونه ...

خدا حفظش کنه برات عزیزدلم آره رو قوطی شیر خشک هم نوشته روزی ۶ بار ۱۸۰ تا

من پسرم رو بردم دکتر متوجه شدن رفلاکسش شدیده ب همراه آلرژی دلیل همه ی اذیتاش همین بوده متاسفانه 🥺🥺

واکسن چهارماهگی اندازه دوماهگی سخت بود یا کمتر؟؟چند روز اذیت شد ؟

خدا حفظش کنه برات عزیزدلم آره رو قوطی شیر خشک هم نوشته روزی ۶ بار ۱۸۰ تامن پسرم رو بردم دکتر متوجه ش ...

بچه من دوماهگی هم اذیت نشد چهارماهگی هم مثل همون بود. هر ۴ساعت بهش پاراکید دادم تا ۲۴ساعت. ۶ساعت بعدش هم باز دادم ‌ دیگه تب نکرد و نیاز نشد. من خودم حساسم تا صبح بیدار موندم ولی واقعا نیازی نبود. خیلی راحت گذشت خداروشکر