2777
2789
عنوان

چرا ما آدما اینطوری هستیم

71 بازدید | 12 پست

اونی که دوسمون داره رو پس میزنیم

میفتیم دنبال کسی که دوستمون نداره.

امروز دو ساعت تلفنی باهام حرف زد که قانعم کنه دوسم داره تهش بهش گفتم نمیخوامت💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر روانشناسی این برمیگرده به الگوهای فکری و رفتاری اشتباه.

و در بیشتر مواقع از خانواده نشأت میگیره.

اینکه این حس در ناخودآگاه شما بوجود اومده که دوست داشتنی نیستید و در زمان کودکی برای دیده شدن و جلب محبت والدین همیشه تلاش کردید تا دیده بشید.

از نظر روانشناسی این برمیگرده به الگوهای فکری و رفتاری اشتباه.و در بیشتر مواقع از خانواده نشأت میگیر ...

شما روانشناسید؟!

نمیدونم چه مرضی دارم اما باور کن اگه این پسره دوسم نداشت خودم و ب آب و آتیش میزدم براش اما الان که داره خودشو پر پر میکنه واسم من اصلا برام مهم نیست💔

از نظر روانشناسی این برمیگرده به الگوهای فکری و رفتاری اشتباه.و در بیشتر مواقع از خانواده نشأت میگیر ...

و به همین دلیل الگوی فکرش میره سمت کسایی که فکر میکنه دوسش ندارن تا بتونه تلاش کنه براشون.  و از کسایی که دوسش دارن فاصله میگره چون طبق الگوی فکریش ی مشکلی وجود داره

شما روانشناسید؟!نمیدونم چه مرضی دارم اما باور کن اگه این پسره دوسم نداشت خودم و ب آب و آتیش میزدم بر ...

بله روانشناسم.

خب اینجا یه قضیه دو طرفه هم هست. همونطور که ایشون به ابراز علاقه به نظر شما جذاب نمیاد، از اون طرف هم ممکنه شما هم برای کسی به آب و آتیش بزنید هم جذاب به نظر نرسید.

جدا از علاقه چیزی که تو رابطه مهمه سلامت روان و اینکه بتونید خودتون رو بشناسید و معیار بندی کنید که چجور آدمی واست مناسبه و نیاز شما از رابطه چیه. 

اول شناخت بعد علاقه. 

شما میتونید یه فرصت به این شخص بدید که شخصیتش رو آنالیز کنید و این رو هم به خودش بگید که من نیاز به زمان دارم تو رابطه. چون واقعا بدون شناخت کسی نمیشه اون شخص رو دوست داشت و اگر جز این باشه صرفاً کمبود عاطفی هست .

جملات عاشقانه با عمل در رفتار خیلی فرق میکنه. 

بله روانشناسم.خب اینجا یه قضیه دو طرفه هم هست. همونطور که ایشون به ابراز علاقه به نظر شما جذاب نمیاد ...

اتفاقا رفتار هاش بیشتر از حرفاش نشون میده دوسم داره

اما من فکر میکنم وابستگیه همش