2789
ببین کم خونی درمان نداره فقط میشه کنترلش کرد ، زمانی که سرحالی و بی حال نیستی ینی کنترل شد

حالا برای کنترل پیشنهاد خودم بهت چون دو ساله دارم همه چیو تست میکنم ، هر شب سرکه انگبین بخور ،سالی دو بار حجامت انجام بده و هفته ای دو بار کباب بره بخور . اینا پایه درمان هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میدونمبی حال نیستم زیاد ولی زود سردم میشه دستم و پاهام خود به خود یخه

خوب مشخصه بلغمی شدی برای همین کم خونیت بیشتر نشون میده لبنیاتو بذار کنار اگه خیلی مصرف میکنی بجاش روزی چند تا بادام درختی بخوری حله

اسفناج ، آفتاب ، عدس ، قرص مکمل خوب 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

اره میدونم از این به بعد هر هفته درست میکنموای چه بدخداروشکر که الان بهتر شدی

ا ره حتما درمان کن من نمیفهنیدم چمه بی دليل نیرفتم تو خیابون را میرفتم کریه میکردم 

صبا ک بیدار مسشدم هنوز خسته بودم

کاربری دست خواهر بزرگ و خواهر کوچک 🥰

خوب مشخصه بلغمی شدی برای همین کم خونیت بیشتر نشون میده لبنیاتو بذار کنار اگه خیلی مصرف میکنی بجاش رو ...

بخدا اصلا لبنیات و چیزای سرد نمیخورم همش گرمی میخورم کنارش طبعش خنثی شه

باید برم آزمایش بدم

شایدم برای تیرویید باشه

بخدا اصلا لبنیات و چیزای سرد نمیخورم همش گرمی میخورم کنارش طبعش خنثی شهباید برم آزمایش بدمشایدم برای ...

آره عزیزم حتما آزمایش بده ، غذا هم همیشه گرم نخور از اونور بوم میافتی مصلحاتشو استفاده کن طبعش متعادلشه