2777
2789
عنوان

چقدر مستقل بودن سخته

169 بازدید | 20 پست

دلم نمیخواد برم سرکار ولی مجبورم چون اونجوری حس بی مصرف بودن بهم دست میده و توی خونه با مامانم دعوام میشه

واقعا کی میگه مستقل بودن خوبه

اینکه یکی دیگه خرجتو بده و تو بدون ترس خرج کنی چیش بده آخه

اینکه یکی دیگه برات ماشین و خونه و لباس بخره خیلی هم خوبه

میره رستوران دست تو جیبت نمیکنی

توروخدا حسرت ما دخترای مجردی که میریم سرکارو نخورید که جز خستگی و تحلیل رفتن روانمون سرکار و سروکله زدن با مردم چیز دیگه ای نصیبمون نشده

اصلا اون قسمت زنانمو فراموش کردم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

اون متاهل هم ننشسته یکی دیگه خرجشون بده اونم باید هزار تا کار در قبالش بکنه😁 تو باز اختیارت دست خودته

متاسفانه با قوانین ایران متاهل که بشی حتی از خونه هم بخوای بری بیرون باید از شوهرت اجازه بگیری و راضی نباشه حق نداری بری! در قبال این آره بهت پول میده

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من که با وجود اینکه پدرم وضعش خوب بوود از 18 سالگی رفتم سره کار و همیشه پدرمو دعا میکنم که همیشه میگ ...

خوبه ولی روان ادم داغون میشه

پیر میشه

با پولت هیچکاری نمیتونی بکنی

احتمالا چون شما بابات پولدار بوده اینو متدجه نمیشی

ولی منکه از زیر صفر دارم شروع میکنم بیشتر میفهمم با پولم هیچکاری نمیتونم بکنم

از روزی که شروع به جمع کردن پولم کردم ماشین چندبار گرون تر شده

این حرف ها رو نمیگن که ادم ها تلاش کنن. هیچ وقت قسمت دردناک پشت مسائل رو نمیگن...

با حرف هات موافقم من یادمه از مدرسه می اومدم فقط دو ساعت تو اتاق تاریک و ساکت، میشستم یا میخوابیدم که صدای هیاهوی شاگردهام از کله م بره بیرون. دلم نمیخواست یه ذره حتی صدا بره تو گوشام. 

گاهی مامان های بی سواد با رفتارهای غلط تربیتیشون میشدن سوهان روحم. گاهی مشکلات بچه ها گریه م مینداخت. سخت بود خلاصه. میفهممت. 

من یه بابای خیلی پولدار و ول کردم و مستقل شدم ، بابام اگر یه اب معدنی هم میخرید بعدش توقع داشت یه کاری براش انجام بدی ، مثلا اینجوری سختگیر بود که میگفت چون من دارم پول میدم باید من انتخاب کنم نهار و شام چی بخورید ، اگه چیزی به غیر اون بود دمار از روزگارمون درمیاورد ، انقد اخلاقش بد بود ک مامانم خودش گفت نمون زندگیتو تباه نکن ، کمکم کرد برم و مستقل شم ، الان ماشین و همه چی با پول خودم خریدم ، مستقل بودن و وقتی میشه فهمید چقدر خوبه که به جایی برسی ، منم وقتی تازه شروع کرده بودم خیلی سخت بود ، خیلی وقتا دو دل میشدم برگردم یا نه ولی بحث بین انسان آزاده و برده بودن بود ، هر کسی به غیر خودت برات خرج کنه شاید یه روزی منتشو بذاره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

😂😂😂اون متاهل هم ننشسته یکی دیگه خرجشون بده اونم باید هزار تا کار در قبالش بکنه😁 تو باز اختیارت د ...

عزیزم چه اختیاری؟!

منم از بابام اجازه میگیرم

میخواستم برم سفر انقدر سنگ انداخت جلو پام تا تابستون تموم شد

هرجا بخوام برم باید زود خونه باشم

هرجاهم نخوان برم سنگ میندازن جلو پام

بعدم اون کارایی که شما میکنی مثل غذا پختن و خونه تمیز کردن ماهم داریم انجام میدیم

خوبه ولی روان ادم داغون میشهپیر میشهبا پولت هیچکاری نمیتونی بکنیاحتمالا چون شما بابات پولدار بوده ای ...

منم مثل شما حقوق میگرفتم . من اون موقع 15 تومن وام گرفتم (سال 88) حقوقم 400 تومن بود 278 تومن قسط میدادم . الان خورد و خوراکت با خانوادس پس انداز کن طلا بخر دلار بخر 

این حرف ها رو نمیگن که ادم ها تلاش کنن. هیچ وقت قسمت دردناک پشت مسائل رو نمیگن...با حرف هات موافقم م ...

من جایی که توش کار میکنم عیب و ایراد زیاد داره

ولی عیب خودشونو نمیبینند و اگه کسی شکایت کنه میندازنش گردن ما