2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 195640 بازدید | 28671 پست
نمیدونم اصلا عادت ندارم بانو رو پیشونیش بنویس اسم خودت رو 😄😄😄

اره اره 😂😂🤣

عجب ایده ای 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

من ندیدم 😁🤍الان حرص هم نمیخورم یادمه بازی ایران قطر یه تسبیح دستم بود اینقدر ذکر گفته بودم دهنم کو ...

دوساعت و نیم دویدن یک دقیقه آخر 😬😬😬

خدا رو شکر  جز تیم ملی بازی های دیگه رو نگاه نمی‌کنم 

وگرنه نصف موهام سفید بود

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عشقا صبحتون بخیر از ساعت ۵ بیدارم 🤐🤐🤐مگه خوابم می‌برد گفتم بیام ی سر بزنم خواهرام🫠

سلام عزیزم 

صبحت بخیر 

دیروز رفتم بیرون با زن داداشم ی شال از این طوری ها گرفتم انقد ناز دورش دانتل ☺️☺️☺️خیلی گوگولی 🫠🫠

سلام محیایی 

مبارک باشه🌺💟

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دوساعت و نیم دویدن یک دقیقه آخر 😬😬😬خدا رو شکر جز تیم ملی بازی های دیگه رو نگاه نمی‌کنم وگرنه نصف ...

همین قابل پیش بینی نبودنه که فوتبالو قشنگ کرده

منم فقط تیم ملی😁

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اره اره 😂😂🤣عجب ایده ای

پیشونیش رو داغ بزار 💟😁

#فان‍ 

ولی خدایی جنگیدن ای کاش به ضربات پنالتی می‌رسید پسر کوچیکم فوتبالی هست طفلی اینقدر عصبانی و ناراحت ...

اره پنالتی میکشید دروازبونمون خوب بود ولی حیف...

الهی طفلک‌پسرت

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

حالا به دور از شوخی برا تنوع عالیه 😍من عاشق رنگ کنفی ام منم فقط چند بار مش یخی در آوردم اینقدر تغبی ...

مش‌ که اره‌ زدم.عروسیه دخترخالم‌ مش‌‌زدم،وچندینبار دیگه...ولی چنروز بعدش کلا یدست یه رنگ‌میزنم‌روشون😂دوسندارم بانو...موهام‌یدست‌یرنگ‌باشن‌رو بیشتر میپسندم...🙃

دیروز رفتم بیرون با زن داداشم ی شال از این طوری ها گرفتم انقد ناز دورش دانتل ☺️☺️☺️خیلی گوگولی 🫠🫠

سلام‌عززیزم

مبارکت‌باشه ب دلی خوش🧿😍😍😍

سلام سلااام‌خوبین دخترا؟

واسه فردا برنامه ای ندارین؟ من میخوام ب شوهرم‌بگم ببرمون اطراف شهرمون گردش

.انشالله ک‌قبول‌کنه...نگه‌یروز‌تعطیله بزار بخوابیم🙃

شماها‌چی؟؟؟

سلام سلااام‌خوبین دخترا؟واسه فردا برنامه ای ندارین؟ من میخوام ب شوهرم‌بگم ببرمون اطراف شهرمون گردش.ا ...

من ک همسرم حسابی شلوغ 

شب و روز شیفت 

از امشب شیفت تا شنبه صبح 

صبحا احتمالا بیاد خونه تا ظهر دوباره میره 

هفته بعدم شیفت روز هر روز تا چهار شنبه🙂