2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 195954 بازدید | 28724 پست
# ‍ ن به‌نخوردن‌نوشابه😂😂😂

اره عشقم 

اصلا درستش همینه 😂😂😂😂

‍ به نخوردن نوشابه 

واااالا

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

یکی از صالحان دعا میکرد :

« پروردگارا در روزی ام برکت ده »

کسی پرسید:چرا نمیگویی روزی ام ده ؟ گفت روزی را خدا برای همه ضمانت کرده است. 

اما من #بـرکت را در رزق طلب میکنم چیزیست که خدا به هرکس بخواهد میدهد نه به همگان

اگر در مال بیاید،زیادش میکند 

اگر درفرزند بیاید ،صالحش میکند 

اگر درجسم بیاید،قوی و سالمش میکند 

و اگر درقلب بیاید، خوشبختش میکنـد

✓خدا به عمر و مال و فرزندانتون برکت بده ان شاءالله 🤲

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه دخترا مثل اینکه مشکل لینک گذاشتن سایت هم برطرف شده من بالا شانسی گذاشتم اومد 👆

سلام سارا جون 

فقط لینک تاپیک نی نی سایت رو میشه گذاشت. بقیه لينک ها رو نمیشه🙂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام‌فاطمه جونرسیدن‌بخیر عشقم...میخواستی‌به شوهرت‌بگی،😂آره تو راست‌میگی،چنروز برق نرهههه!!! من اونر ...

سلام قشنگم 😍🌺

اره والا 

اصلا مگه داریم که برق نره😂😂 

اون جا خیلی هوا خوب بود 

اینجا گرممممممم🥺🥺🥺

من اصلا نمیتونم اینجا زندگی کنم😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

فاطمه،دختدخالت‌خوبه ک 😂😂مورد داشتیم‌‌پفک‌با نوشابه خوردن🙃🥴

🤣🤣🤣🤣

اصلا نوشابه و عشق است 

بی خیال دنیا 

منم سعی میکنم اصلا نخورم 

به شوهرمم میگم نخره برای بچه ها

این چند روز 

بچه ها با صبحانه هم نوشابه خوردن 😐

بلدی تو🥲

اره 

تا حدودی 

😎