2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166740 بازدید | 23964 پست
سلام عزیز دلم خوبیم شکر آره پزشکشم میگفت همینو

خدا رو شکر

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبتونب عشق

سلام عزیز دل 😘❣️

صبحت بخیرررررر

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محیا کجایی دختر🥰

دخترا بیانیچیبگم... جمعه کتشییع جنازه خاله بود، کلی از اقواممونو کسالهاستندیده بودمدیدم خیلی از خاطراتمزنده شد چقد بهمتوجه کردن و حسادت رو تو صورت دخترخاله هام ب وضوح میدیدم😂 بخدا بدجنس نیستما ولی دارم اتفاقات رومیگم .راستی منباچندتا دخترخاله هامسه سال قهر بودیم🤭

دیگه خالمآشتیمون داد ولی من دوسندارمباهاشون در ارتباط باشم خیلی سرد برخورد کردمباهاشون،اونا هممتوجه شدن.چونخیلی در حقمبی معرفتیکردن خیلی خیلی.واسه همین از همهجای زندگیم بلاکشونکردم.

راستی بانوجون ، نذر نون و خرماچجوریه؟ خونه دارما، میخوام ببینممیشه باایننذر خونمو بزرگتر بخرم؟

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

محیا کجایی دختر🥰دخترا بیانیچیبگم... جمعه کتشییع جنازه خاله بود، کلی از اقواممونو کسالهاستندیده بودم ...

سلام آزی

خدا رحمتش کنه خاله خودت بود یا خاله مامانت ؟

ای بابا خانمی پخت و پز کردی ها 😄😄😄

معلومه ب تو حسادت میکن جذاب خانم

سلام آزی خدا رحمتش کنه خاله خودت بود یا خاله مامانت ؟ای بابا خانمی پخت و پز کردی ها 😄😄😄معلومه ب ت ...

مرسی قشنگم،خاله مامانمبود ولی خب فرقی نداشت😁

😂اره حسابی ،جاتخالی 😂😂😂

محیا کجایی دختر🥰دخترا بیانیچیبگم... جمعه کتشییع جنازه خاله بود، کلی از اقواممونو کسالهاستندیده بودم ...

سلام عزیزم

چه خوب که اشتی کردی دنیا ارزش قهر نداره ولی همیشه مراقب رابطتون باش و محتاط تر رفتار کن

ازگل حسادت اونا داره نشون میده تو مسیر درستی قرار گرفتی 🤩😍

پس همین روند زندگی رو ادامه بده 😉☺️

انشالله که میخری 🤗

ازگل من خودم از این نذر حاجت گرفتم

حالا نمیدونم برا این بود یا هفت تا شنبه روضه مسلم که تو خونه پخش میکردم (۷ تا شنبه پشت سر هم تو خونه روضه مسلم میذاشتم و بعد از روضه برا خودم و پسرم چایی میآورم به نیت مسلم صلوات میفرستادم )

نذر کن به امید خدا اگه خونتون رو عوض کردی به نیت خانم امالبنین لقمه نون خرما بدی تعدادش مهم نیست

من لقمه نون پنیر جدا درست کردم و خرما هم کنارش گذاشتم که مزه ها با هم ترکیب نشه

سلام عزیزمچه خوب که اشتی کردی دنیا ارزش قهر نداره ولی همیشه مراقب رابطتون باش و محتاط تر رفتار کنازگ ...

قربونت برم قشنگم😘

ینی اینکه واسه خودتو بچها تنها روضه گذاشتی یا دعوتی داشتی؟؟؟

پس من نیت کنم و هروقتحاجتگرفتم نذرمو اَدا کنم؟تواین تایم کار خاصی نباس کنم؟ انشالله خونه بزرگی میخریم😊😉

قربونت برم قشنگم😘ینی اینکه واسه خودتو بچها تنها روضه گذاشتی یا دعوتی داشتی؟؟؟پس من نیت کنم و هروقتح ...

نهمه دعوتی نداشتم

خودمو پسر کوچیکم

هر هفته شنبه پسر کوچیکم خودش یادم میانداخت

این متن همون کانالی هست که من باهاش ختم ها مو انجام میدم

این تو کامل توضیح داد 👇👇👇👇👇

صاحب خانه شدن🏠با روضه حضرت مسلم

سلام دوستان عزیزم انشاءالله هفته خوبی رو پیش رو داشته باشید✋🏻

به مدت هفت شنبه تا قبل از غروب آفتاب در خانهای که الان زندگی میکنید،

صوت روضه را پخش میکنید و بر مظلومیت مسلم بن عقیل گریه میکنید

روضه که تمام شد، چایی که از قبل دم دادین رو بین اعضای خانواده پخش میکنید(مثل مجلس روضه که چایی پخش میکنند)

نیاز نیست کسی رو دعوت کنید برای روضه، اعضای خانواده کافیه حتی اگه فرزند و همسرتون اون ساعت خونه نیست خودتون تنهایی روضه رو بذارید و بعد تمام شدن روضه چایی فقط برای خودتون بریزید.

هرچی از مجرب بودن این ختم بگم کم گفتم بسیااار تا بسیااار مجربه👌🏻😊

به هرکس گفتم هفتهی هفتم خونه جدید بودن،

اصلا شرایط جوری میشه خانهدار میشوید.

مثلا اسم یکی مسکن مهر اومد

یکی کسی پول بهش قرض داد خونه بخرن

یکی از طرف محل کارشون خونه سازمانی دادن و...

در کمترین حالت، شما خونهای پیدا میکنید از خونه فعلیتون خیلی بهتر و با کرایه خیلی مناسبتر

دوستان حتما حتما این ختم رو با اعتقاد کامل انجام بدید⚠️

اگه هفت شنبه اولی به حاجت نرسیدید، یک الی دو هفته فاصله بذارید، باز شروع کنید

من هر هفته شنبهها روضه حضرت مسلم رو براتون میزارم و جزو برناممون هست

کلیپ بالا روضه حضرت مسلم هست

میتوانید همین رو داخل منزل پخش کنید

و گوش بدهید🎥

↶【به ما بپیوندید 】↷

لینک عضویت در کانال شهیدِ بابُ الحوائج

👇👇👇👇👇

/eitaa.com/joinchat/3803447682Ce7a832c