2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166760 بازدید | 23974 پست

سلام دخترا صبحتون بخیرررررر قشنگاااا

دو روز نبودم چقدر صفحه رفتید جلوووو 🤩😍

وقت نکردم بخونم سر فرصت میااام میخونمتون 

از شانس احتمالا امشب مهمون دارم تو خونه هم 💣💣ترکید

من برررررم

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

تولدم مبارکتون باشه 😂❣️

خداروشکر که خدا منو افرید که خوشبخت کنم اطرافیانم رو 😁☺️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تولدم مبارکتون باشه 😂❣️خداروشکر که خدا منو افرید که خوشبخت کنم اطرافیانم رو 😁☺️

ای جانم تولدت مبارک ته تغاری پاییز

انشالله سالیان سال کنار خانواده خوشبخت زندگی کنی مهربونم💋💋💋💋💋💋🩷🩷🩷🥹🥹💘💘💘💘💘💘🌹🌹❤️❤️❤️❤️

سلامعزیزم تولدتمبارک

انشالله ۱۲۰ ساله شی قلب

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام ساحل جان دلم خوبی خوشگلم الهی قربونت بشم نبینم ناراحتیت رو ساحل جان همون همیشگی بوده اذیتت کرده ...

سلاممممم محیا جون خدا نکنه خواهری 💕💋😘 نه فدات این دختر یکی از اشناهامونه همه هم میشناسنش که اخلاقش باهمه اینجوریه اون روز پیله کرد رو من

منم اولش حامد نبود هرچی گفت هیچی نگفتم خواستم باهاش سازش کنم خیلی بد باهام برخورد میکرد حالت دستوری و سیاستی 🥲

بعد وقتی حامد اومد فهمید خودش جمعش کرد منو آورد کنار

فکر کن چایی میدادم دستش تا حامد بیاد 😂 کلا غرورمو پودر کرد

نگم واست

دوستشم کنارش بود علنا میفهمیدم دارن راجب من حرف میزنن لال شده بودم نمیتونستم بگم به تو چه یا چرا فضولی و..

اصلا از ادمیت به دوره چون فقط کافیه جوابشو بدی از هزار جهت میکوبه واست

حامد اینو نمیدونه فکر میکنه چون جوابشو نمیدی پرو میشه

شانس ماست بخدا

من که سپردمش به خدا

حالا دقیقه آخر که خواستیم برگردیم منو کشیده کنار میبینه ازش متنفرم و میخوام برم میگه ساحل جون آقا حامد میتونه مارو تا یه مسیری برسونه خیلی فوریه😐 اصلا بیخیال بی عار بخدا

من طی مسیر هم با حامد بحثم شد که چرا نرسونده جادو شده بودم بخدا عجیب ازش حساب میبردم 😂😂

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام دخترا صبحتون بخیرررررر قشنگاااادو روز نبودم چقدر صفحه رفتید جلوووو 🤩😍وقت نکردم بخونم سر فرصت ...

سلامممم بانو جان خوش بگذره گلم خسته نباشی

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلامممممممم وایییییی بلهههههه که یکی از علت های خوشبختی هستی خواهری ♥️✨💕

تولدت مبارررررک انشالله به همه ی آرزو هات برسی

سلام دخترا،خوبین؟بچه ها خالم صب ساعت ۳ فوتکرد🥲🖤

سلاممممم ازگل جانم 🥺🥺خدا رحمت کنه عزیزم غم اخرتون باشه 🖤🤍

حتما فاتحه میخونم 💚

میگم ازگل جونم شما بودی که رشته ت حسابداری بود ؟؟

اگه آره من میخوام نرم افزار هلو و سپیدار رو شروع کنم یاد بگیرم منتها سیستمش رو خونه ندارم تمرین کنم باید برم سرکار حامد که بخاطر فسقلیا نمیشه 😂اما اموزشم هر بخش رو ویدئویی آموزش داده میتونم هر بخش رو چند بار ببینم که دستم بیاد

بنظرت میتونم ؟؟

بعد جز سپیدار و هلو چه سیستم های حسابداری واسه قوی تر شدن فروش و اطلاعات شرکت مفیدن و عامه مردم استفاده میکنن؟؟

شما سرکار که میرفتی با همین دوتا کار میکردی؟

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که آخر هفته تون حسابی به خیر باشه ♥️🤍

من امروز حسابی کار سرم ریخته از تمیز کاری خونه و فسقلیا بگیر تا کارای عقب افتاده خیاطی و...

میگم خانوما من یه کاری کردم نمیدونم درسته یا نه

یه حدود ده کیلو گندم داخل خونه داشتم که بخاطر غذای فسقلیا و الان که زمستونه استفاده میکنم داخل غذا

بعد به تایمی ازم میگرفت که بشورم و بپزم

دیروز یه کوچولو وقت داشتم همه رو باهم پختم

منتها نه پخت کامل پختی که بافتش نرم باشه و داخل غذا نیم ساعت آخر بریزم این مدلی

همه رو بسته بندی کردم داخل فریزر گذاشتم

خراب نمیشه ؟؟

مثلاً فکر کنم در سریع ترین حالت ممکن یه سه ماه یا دو ماهی طول بکشه من تموم کنم این مقدار رو

اگه موردی نداره که لوبیا و عدس و نخود و لپه هارو هم این مدلی نگهدارم

وسواس گرفتم انقد که رادین و رادوین همه نخود لوبیا های منو پخش زمین میکنن

ای جانم تولدت مبارک ته تغاری پاییزانشالله سالیان سال کنار خانواده خوشبخت زندگی کنی مهربونم💋💋💋💋💋 ...

سلام محیا

ممنون گلم🥰❣️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلامعزیزم تولدتمبارک انشالله ۱۲۰ ساله شی قلب

ممنون ازگل😘